Dijous, 13 Juliol 2017 13:41

Festival de Música de S’Agaró

Deu concerts de cambra del 15 de juliol al 14 d’octubre

Vintena edició del Festival Internacional de Música de S’Agaró (web), amb un programa configurat per deu concerts a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança, del 15 de juliol al 14 d’octubre. Gràcies a la qualitat dels seus intèrprets i al conjunt de la seva programació, el festival s’ha consolidat com una de les principals propostes d’estiu en música de cambra a les comarques de Girona i del país, donant continuïtat a l’històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge.

El festival és una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casal amb el patrocini de l’Ajuntament el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona i forma part d’Estereofònics (web), la marca que des de l’any 2015 aplega tots els festivals i espectacles musicals que es desenvolupen a l’estiu al municipi i  enguany proposa 78 concerts. Venda anticipada de localitats (18-21 euros) als portal www.ticketea.com i www.atrapalo.com i també una hora abans de cada concert (21-24 euros). Després de cada recital, hi ha la possibilitat de gaudir del menú gastronòmic del festival a l’Hotel S’Agaró i compartint-lo alhora amb els intèrprets (21 euros, tiquets a taquilla).

Programa d’enguany: Una sonata romàntica amb Laurent Wagschal i Agnès Pyka (15 de juliol), Modernisme rus amb Antonio Soria & Antonio Soria (22 de juliol), Quatre mans a l’òpera amb el Duo Pollice (29 de juliol), Modernitat i ritme amb Jessica Dalsant & Edoardo Bruni (6 d’agost), Música aquàtica i pels reials focs d’artifici amb la Händel Festival Orchestra (12 d’agost), De l’òpera a la dansa amb Okuma,  Vannuci & Torrigiani (19 d’agost), De l’ombra a la llum amb Pierre-Laurent Boucharlat (26 d’agost), Polònia i el piano amb Anna Miernik (10 de setembre), Del barroc al romanticisme amb De Ritis, D’Antonio & De Amicis (23 de setembre) i La màgica Praga amb el Trio Fauré de Milà (14 d’octubre).


20è Festival Internacional de Música de S'Agaró

Programa de deu concerts, del 15 de juliol al 14 d’octubre

Església de Nostra Senyora de l’Esperança (entrades de 18 a 24 euros)

Proposta integrada dins Estereofònics 2017, programa musical d’estiu al municipi

Informació: Associació Cultural Pau Casal · web


 

Llegir 929 vegades