Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 07 Juliol 2017 15:04

“Summer Lovin” a la Masia Bas

Col·lectiva internacional d’art contemporani

Exposició d’estiu a les sales municipals d’art de l’espai cultura de la Masia Bas de Platja d’Aro, amb una col·lectiva internacional d’art contemporani protagonitzada per 41 artistes titulada Summer Lovin’ (pdf) organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. La mostra es pot visitar, en entrada lliure i gratuïta, del 8 de juliol a l’11 de setembre (de dimarts a divendres 18-21 h i caps de setmana i festius 11-13 h i 18-21 h).

Els artistes participants són catalans, coreans, europeus, nord-americans, sud-americans i del Pròxim Orient i els seus treballs aborden la natura i el mar, la sensualitat i la gola, els plaers de la festa i de la nit, la bellesa del cos i la vanitat humana. La Masia Bas, declarada Bé Cultural d’Interès Nacional, formava part del conjunt d’habitatges que es van anar estenent per la Vall d’Aro, des de l’interior vers el mar, a partir del segle XVI. Avui, conjuntament amb la biblioteca, l’Escola de Música, l’Escola d’Art i els estudis de l’emissora municipal configuren el nou punt neuràlgic de la cultural de Platja d’Aro.

L’exposició forma part del cicle anual d’exposicions al municipi que s’estén per tres espais. A més a més de la mostra actual, la Masia Bas acollirà una retrospectiva de l’Escola de Tapís de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (16 de setembre-8 d’octubre). Alhora, el Castell de Benedormiens de Castell d'Aro és escenari fins al 30 de juliol d’una retrospectiva de Josep Miralles (pdf), i tot seguit, de les mostres d’Artigau (5 d’agost-17 de setembre), Gil Granero (23 de setembre-29 d’octubre) i una col·lectiva d’artistes locals (4-26 de novembre). També el Parc dels Estanys de Platja d'Aro és escenari de dues mostres escultòriques de gran format a l’aire lliure de la mà de Pedro Jordán -pdf- (fins al 9 de juliol) i de Clemente Ochoa (15 de juliol-28 de gener).


Exposició col·lectiva internacional d'art contemporani

Del 8 de juliol a l’11 de setembre · Masia Bas, Platja d’Aro

Dimarts-divendres 18-21 h · Caps de setmana i festius 11-13 h i 18-21 h

Hi participen 41 artistes que han titulat el projecte com a Summer Lovin’

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 1122 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)