Dijous, 06 Juliol 2017 13:20

Servei Municipal de Transport Social

Cada dijous i divendres de juliol a desembre

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i el grup Moventis-Sarfa inicien el nou Servei Municipal de Transport Social al municipi · Xarxa Bus (pdf) amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans unint els tres nuclis urbans mitjançant una alternativa de transport públic, de caràcter gratuït. S’adreça a persones amb dificultat de mobilitat, sense vehicle propi o amb manca de recursos econòmics per utilitzar altres sistemes de transport públic o privat. S’inicia amb un període de tempteig fins al 5 de gener de 2018.

Es pretén així facilitar l’accés tant als recursos que ofereix l’Ajuntament (gestions administratives, serveis municipals i activitats programades) com a d’altres d’àmbit general (mercat setmanal, visites mèdiques, entitats bancàries, etc.). S’estableix un itinerari circular amb 11 parades repartides als tres nuclis: Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, cada dijous i divendres (10-14 h i 15-20 h) amb un vehicle amb 13 places (una per persones amb mobilitat reduïda). Els menors de 14 anys han de viatjar acompanyats d’un adult i cal acreditar la condició de beneficiari amb un carnet d’usuari personal i intransferible.

Per esdevenir beneficiari cal estar empadronats al municipi i tenir uns ingressos inferiors a 605’10 euros/mensuals o 8.471’40 euros/anuals. També si es tenen ingressos inferiors a aquestes quanties i hom és jubilat, pensionista, es té un grau de discapacitat mínima del 33%* o s’és membre d’una família monoparental o nombrosa. També els estudiants empadronats i que la unitat familiar tingui uns ingressos inferiors a 1.500 euros/mensuals i qui tingui acreditació prèvia dels Serveis Socials Municipals.


Nou Servei Municipal de Transport Social · Xarxa Bus

Unió dels tres nuclis urbans per millorar la qualitat de vida dels ciutadans

Adreçat a persones amb dificultats de mobilitat o amb manca de recursos econòmics

Circuit circular amb 11 parades operatiu cada dijous i divendres amb un vehicle de 13 places

Informació: regidoria de Serveis Socials  · T 973819 473 · socials@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 1654 vegades