Dimecres, 05 Juliol 2017 13:33

Servei de salvament a les platges

Hi treballen 23 efectius del 17 de juny al 17 de setembre

Del 17 de juny al 17 de setembre està en funcionament el servei de salvament i socorrisme a  la Platja Gran, Cala Rovira i Sa Conca  a càrrec de ProActiva, de dilluns a diumenge (10-18 h juny i setembre i 10-19 h juliol i agost). A la Cala del Pi hi ha instal·lat un punt autònom de SOS. Hi participen 23 socorristes en cinc punts de socors, set cadires i una torre de vigilància amb servei propi d’embarcació de rescat i la disponibilitat de tres desfibril·lador. Alhora distribueixen 2.000 braçalets per facilitar la localització de possibles infants extraviats.

També vetllen per facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda. Hi ha instal·lades 18 passeres a la sorra i disposen de sis cadires amfíbies -una per a cada punt de socors i una per a la torre de vigilància-, i de diversos jocs de crosses amfíbies. Alhora, hi ha plataformes adaptades a les dutxes i rentapeus de la Platja Gran. També, destaquen les sis Línies de vida instal·lades davant de cada lloc de socors, un sistema de cordes a 1’40 metres d’alçada, que faciliten l’entrada i sortida de l’aigua de les persones amb dificultats de mobilitat.

El servei s'emmarca en el programa integral de la façana marítima Fem Platja 2017! de la regidoria de Serveis de l’Ajuntament. El treball per aconseguir els màxims estàndards de qualitat és un dels seus principals objectius. Fem Platja! mobilitza un equip humà de 48 persones d’àmbits diversos -salvament i socorrisme, seguretat pública, informació o neteja i manteniment-, amb un pressupost anual aproximat de 725.000 euros. La principal novetat d’enguany és la instal·lació de quatre boies de cortesia a la Cala del Pi perquè hi puguin fondejar embarcacions.


Servei de Salvament i Socorrisme-Estiu 2017

Actiu del 17 de juny al 17 de setembre amb un equip de 23 persones

Cinc punts de socors, set cadires i una torre de vigilància a la Platja Gran, Cala Rovira i Sa Conca

Integrats dins el programa municipal integral de gestió de la façana marítima Fem Platja! 2017

Informació: Fem Platja! · T 972 804 215 · femplatja@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 1257 vegades