Dilluns, 03 Juliol 2017 13:44

Visites guiades i activitats de descoberta

Fins al 17 de setembre amb 41 propostes

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament ha programat del 4 de juliol al 17 de setembre 41 propostes (vuit més que l’any passat) per descobrir l’entorn natural, històric i patrimonial del municipi (pdf). L’oferta combina visites familiars, teatralitzades, naturalistes o amb guia local. Per difondre’n l’oferta s’han editat 10.000 exemplars d’una guia en quatre idiomes -català, castellà, anglès i francès- amb el programa complert d’aquest estiu. Es dóna així, continuïtat a la programació d’activitats per a tots els públics en el marc de l’acreditació el municipi amb el segell de Turisme Familiar.

La nova visita escultòrica al Parc dels Estanys amb guia local proposa descobrir la part més artística d’aquest parc urbà de Platja d’Aro, escenari cada any de dues exposicions escultòriques de gran format a l’aire lliure. La nova visita teatralitzada Una passejada de pel·lícula al Camí de Ronda de S’Agaró a càrrec de la Cia. La Minúscula, reviu l’època més cinematogràfica d’aquest indret. Les noves visites familiars teatralitzades a Castell d’Aro també són a càrrec de la Cia. La Minúscula, que protagonitza alhora les sessions de Contes màgics al Parc dels Estanys de Platja d’Aro (per a infants a partir de 3 anys) i també les visites teatralitzades a la Vil·la Romana de Pla de Palol de Platja d’Aro (segles I aC-VII dC).

L’activitat familiar Anem a la granja? al Mas Can Juanals de les Eroles a Castell d’Aro, permet feinejar als seus horts i conèixer, tocar i alimentar el seu bestiar (infants de 3 a 10 anys). També hi ha visites naturalistes al Parc dels Estanys de Platja d’Aro amb Jaume Ramot del Grup Natura Sterna. Es manté l’oferta per visitar amb l’acompanyament de guia local el Camí de Ronda de S’Agaró i al Nucli Antic de Castell d’Aro i al Trenet de la Vall d’Aro. I el diumenge 17 de setembre se celebra la tercera edició de la jornada enològica DO Porcianus a la Vil·la Romana de Pla de Palol de Platja d’Aro.


Visites Guiades i Activitats de Descoberta Estiu 2017

Un global de 41 propostes del 4 de juliol al 17 de setembre

Nova visita escultòrica al Parc dels Estanys i teatralitzada al Camí de Ronda de S’Agaró

També visites amb guia local, naturalistes, familiars o enològiques

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · visitesguiades@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 248 vegades