Dijous, 29 Juny 2017 14:37

Cartell Festa Major de Platja d’Aro

Concurs a l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot

La Festa Major de Platja d’Aro 2017 presenta nova imatge gràfica, escollida entre una quarantena de propostes presentades pels alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot (web). L’obra Medusa és una aquarel·la de Camèlia Salvador de l’Armentera premiada amb 500 euros i esdevé el cartell promocional d’enguany. Aquesta és la cinquena edició del concurs, fruit del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i centre de referència en formació superior en l’àmbit de les arts a les comarques de Girona.

Platja d’Aro celebra de l’11 al 15 d’agost la Festa Major 2017 amb la voluntat d’oferir un ampli conjunt d’activitats atractives per a tots els públics i per a totes les edats. La gratuïtat i l’aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes són els trets característics d’una festa que dissenya uns 30 actes en un programa obert, dinàmic i engrescador amb concordança amb el cosmopolitisme de la vila, i que inclou la cinquena edició de Firafan, la mostra de compra i venda de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i sèries de televisió i d’animació, el còmic i la literatura fantàstica i de ciència ficció, la música o els videojocs.

Hi té un paper molt destacat la música amb 12 concerts gratuïts integrats dins el Festival Estereofònics (web) amb formacions de gèneres diversos: Pep López -animació infantil- i La Loca Histèria -versions-, Havàname -havaneres d’arrel cubana-, Manuel Fuentes & The Sring’s Team -homenatge a Bruce Springsteen- i Star Tr3s -versions-, Jordi Tonietti & The Bus Band -animació infantil- i Els Montgrins -concert de tarda i ball de nit-, Eva Fernández Group -jazz-, Funkystep & The Sey Sisters -homenatge a la música negra- i The Soul Beams -soul i funk-  i Los 80 Principales -versions-.


Cartell Festa Major de Platja d'Aro 2017

Obra guanyadora del concurs entre els alumnes de  l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot

Una proposta de Camèlia Salvador, Medusa, escollida entre una quarantena d’originals

La Festa Major d’enguany (11-15 d’agost) proposa una trentena d’activitats

Informació: regidoria de Dinamització Cultural · T 972 817 179 · dinamitzacio@platjadaro.com


 

 

Llegir 5907 vegades