Dimecres, 28 Juny 2017 10:37

20è Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro

Cada divendres del 30 de juny a l’1 de setembre

Vintena edició del Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro (web), amb un programa global de 10 concerts. El gruix del programa es desenvolupa a la Platja Gran de Platja d’Aro (Cavall Bernat), amb vuit concerts gratuïts -seient per a 1.500 espectadors- cada divendres, del 7 de juliol al 25 d’agost (23 h). L’obertura però és als jardins exteriors de l’espai cultural de la Masia Bas de Platja d’Aro (divendres 30 de juny · 20.30 h) i el tancament a la Plaça Lluís Companys de Castell d’Aro (divendres 1 de setembre · 20.30 h).

El festival preveu repetir o incrementar els 20.000 espectadors que de mitjana de les darreres edicions, xifra que el consolida, després de 20 anys consecutius, com una de les propostes més fresques, dinàmiques, de qualitat i amb èxit de públic a l’estiu de la Costa Brava. Després de dues dècades de programació ininterrompuda acredita prop de 150 concerts amb formacions com La Vella Dixieland, Llibert Fortuny, Raynold Colom, Divinas, Barcelona Big Blues Band & Dani Nel·lo, Big Mama, Sant Andreu Jazz Band, Laura Simó, Mònica Green o Ignasi Terraza, entre molts altres. Tot i el seu creixement i consolidació, manté el seus trets d’identitat: una proposta gratuïta, a la fresca de les nits d’estiu arran de mar, amb artistes i formacions del jazz català i internacionals i obert als estils musicals que fan frontera amb el jazz. 

Les Nits de Jazz formen part d’Estereofònics (web), la marca que aplega tots els festivals i espectacles musicals d’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, enguany amb 78 concerts (del 27 de maig al 14 d’octubre) amb múltiples gèneres. Properament s’iniciaran: cicle de sardanes i havaneres (8 de juliol-26 d’agost), Festival de S’Agaró (15 de juliol-14 d’octubre), Desemboca Rock’n’Roll Festival -web- (21-23 de juliol), Festival de Guitarra de Girona -web- (3-14 d’agost), festes majors de Platja d’Aro (11-15 d’agost) i de Castell d’Aro (8-11 de setembre), i FestiSurf Costa Brava -web- (dissabte 23 de setembre).


20è Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro

Deu concerts gratuïts, cada divendres del 30 de juny a l’1 de setembre

Escenaris a la Masia Bas i la Platja Gran de Platja d’Aro i a Castell d’Aro

Stefano Palachi, Antohony Strong, Barcelona Gospel Messengers, Anna Luna Quartet...

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 · 207 · cultura@platjadaro.com · web


 

Llegir 1814 vegades