Dilluns, 26 Juny 2017 15:34

Mini Club Infantil a la Platja Gran

Fins al 3 de setembre per a infants de 3 a 12 anys

Del 22 de juny al 3 de setembre, per sisè any consecutiu, està en actiu el Mini Club Infantil-Ludoteca de Platja d’Aro a la zona central de la Platja Gran (c/ Empordà), en un espai de 200m2, tots els dies de la setmana (11-14 h i 16-19 h). L’accés és gratuït -però limitat a una hora per usuari idia-, per a infants de 3 a 12 anys, dinamitzat per un equip educatiu de monitors amb coneixements d’idiomes. S’hi ofereixen tallers, manualitats, jocs de platja o inflables, entre d’altres activitats.

Enguany amplia l’oferta amb dues propostes gratuïtes de caràcter permanent. Cada dilluns, dimecres i divendres, del 3 de juliol a l’1 de setembre (9.30-10.30 h), s’hi fan sessions d’hipopressius per a mares –i poden assistir-h amb els seus nadons- i cada dimarts i dijous (9.30-10.30 h), del 4 de juliol al 31 d’agost, ioga amb nadons de fins a 12 mesos. També s’ha renovat el mòdul exterior del Mini Club, ara decorat amb el personatge que acompanya les accions, activitats i promocions adreçades al públic familiar, en Xalarí creat per l’equip d’il·lustració gironí de XuxuLanstrum.

Més enllà del Mini Club, durant tot l’estiu s’han programat sessions d’animació infantil i familiar cada dilluns i dijous al Passeig Marítim (tallers, jocs, espectacles, vol d’estels, etc.). A la Biblioteca Mercè Rodoreda s’hi fan sessions de contes, tallers i la campanya Llegir té premi!. També s’ofereixen visites guiades naturalistes, teatralitzades i familiars i hi ha la possibilitat de gaudir de la circulació de mini trens al Parc de l’Estació o del Parc dels Estanys de Platja d’Aro...


Mini Club d'Estiu amb activitats també per a adults

Del 22 de juny al 3 de setembre · 11-14 h i 16-19 h · Passeig Marítim (c/ Empordà)

Infants de 3 a 12 anys, gratuït  i dinamitzat per monitors amb coneixement d’idiomes

Noves activitats permanents: ioga amb nadons i hipopressius per a mares

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turismefamiliar@platjadaro.com


 

 

Llegir 713 vegades