Dilluns, 12 Juny 2017 07:33

Voluntaris Racapte d'Aliments-Estiu 2017

Crida per participar-hi els propers 30 de juny i l’1 de juliol

El Servei Municipal de Distribució d’Aliments de Castell-Platja d’Aro fa una crida pública a tothom que vulgui participar com a voluntari en el Recapte d’Aliments que se celebra el divendres 30 de juny i dissabte 1 de juliol de 2017 al municipi, en torn de matí (9-15 h) o tarda (15-21 h). Inscripcions fins al 19 de juny al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (a partir de 16 anys).

Les funcions bàsiques dels voluntaris són informar de la campanya (perquè es fa i com s’hi pot col·laborar), lliurar i recollir les bosses de reciclable de la campanya, i col·locar i ordenar els aliment en caixes segons el tipus de producte. El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica.

Hi participen la majoria de supermercats del municipi i els productes que es recullen són els bàsics d’una alimentació correcte: oli, llet, llegums, sucre, farina, tonyina o pasta i s’ofereixen a les persones del municipi que per diferents motius estan en una situació de precarietat econòmica.


Voluntaris Gran Recapte d’Aliments · Estiu 2017

Crida per participar a les jornades del 30 de juny i l’1 de juliol

Torn de matí (9-15 h) o tarda (15-21 h) · Inscripcions fins al 19 de juny

Campanya de recollida d’aliments bàsics per a les persones més necessitades

Informació i inscripcions: Centre Cívic Vicenç Bou · T 972 818 341 · ccivic@platjadaro.com


 

Llegir 376 vegades