Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 03 Mai 2017 14:05

Distintius de Qualitat Turística SICTED

Guardonats set equipaments del municipi

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha assolit, després de superar les auditories externes de valoració, la renovació per a l’any 2017 dels distintius de qualitat turística dels quatre equipaments municipals adherits al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED): els programes de gestió de platges a Sa Conca, Cala Rovira i Platja Gran (des de l’any 2005), i l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (2013). Enguany s’ha valorat el Museu de la Nina de Castell d’Aro, adherit des de 2007, tancat temporalment per obres d’ampliació i millora.

En l’àmbit privat el municipi també disposa de tres establiments amb aquest reconeixement: L’Hostal de la Gavina de S’Agaró, el S’Agaró Hotel i el Càmping Valldaro de Platja d’Aro. Les empreses, serveis i institucions distingides amb el SICTED són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d'un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d'altres, a la gestió de persones, l'atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació amb proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible. Un conjunt accions per a la millora dels serveis i els recursos turístics.

El pla, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà des de l’any 2004, es basa en el Sistema Intregral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría General de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincials (FEMP). Enguany s’han guardonat a 62 iniciatives a la comarca, adherides en el programa. El SICTED s’implanta actualment a 221 destinacions de l’estat espanyol amb més de 9.300 empreses distingides.


Guardons de Qualitat Turística SICTED 2017

Consolidació del guardó a quatre equipaments municipals

Oficina de Turisme i programa de gestió de la Platja Gran, Cala Rovira i Sa Conca

Programa impulsat des de l’any 2004 pel Consell Comarcal del Baix Empordà

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 1046 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)