Dimarts, 25 abril 2017 13:06

16ns Premis de Batxillerat

Reconeixement als alumnes de l’Institut Ridaura

Dilluns 24 d’abril es van lliurar els 16ns Premis de Batxillerat impulsats pels ajuntaments de Castell-Platja d’Aro i de Santa Cristina d’Aro, que guardonen els alumnes de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro (web) que assoleixen aquest nivell d’estudis. Una iniciativa que enguany ha reconegut a vuit noies i nois del municipi i a set de Santa Cristina d’Aro, que van finalitzar amb èxit els estudis de 2n de Batxillerat el curs passat (300 euros per a cadascun). També es va lliura el guardó al millor treball de recerca de la promoció (premi extraordinari de 150 euros), i un reconeixement al millor expedient acadèmic (150 euros), concedits per l'AMPA del centre.

Concretament, enguany aconsegueixen aquest reconeixement els i les alumnes de Castell-Platja d’Aro Nisrin Akhazzan Soltana, Nawell Allali, Evelyn Arenas, Jordi Cabello, Cristian Camilo Campos, Cristian Ciumac, Agustin Colombo i Meritxell Puertas. Els guardons, pioners en el seu àmbit, pretenen incentivar els alumnes de l’institut dels dos municipi a ser curosos en els seus estudis, i animar-los a continuar la seva formació en nivells complementaris o superiors al batxillerat. La iniciativa està consensuada pels dos consistoris, el claustre de professors del centre educatiu i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes.

Des del curs 2011-2012 les tres escoles del municipi, l’institut i també l’escola Pedralta de Santa Cristina d’Aro (1.200 alumnes i 125 docents) desenvolupen el Pla per a l’Excel·lència Educativa de la Vall d’Aro. Una iniciativa que té per objectiu garantir l’accés al coneixement, des de les competències bàsiques a les superiors, de tot l’alumnat, afavorint el seu èxit i les seves capacitats. Una acció pedagògica, pionera al país, reflectida en la dinàmica dels centres, tot respectant cada estil d’aprenentatge, però impulsant conjuntament els valors de l’esforç, la disciplina i els hàbits de treball personal.


Lliurament dels 16ns Premis de Batxillerat curs 2015-2016

Reconeixen els alumnes de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro

També premis extraordinaris al millor treball de recerca i millor expedient acadèmic

Guardons pioners i consensuats per tota la comunitat educativa (ajuntaments, professorat i AMPA)

Informació: regidoria d'Ensenyament · T 972 817 284 · ensenyament@platjadaro.com


 

 

Llegir 1213 vegades