Dijous, 13 abril 2017 11:05

Activitats d'estiu per a infants i joves

Casal d’Estiu, Esportiu i nou Casal Tecnològic

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ofereixen unes 400 places a l’entorn de tres propostes d’estiu d’educació en el lleure (pdf): Casal d’Estiu (26 de juny-7 de setembre); Casal Esportiu (3 de juliol-31 d’agost); i com a novetat, el Casal Tecnològic (3-31 de juliol). Inscripcions del 18 al 28 d’abril per a empadronats al municipi; i si hi ha disponibilitat, per a no empadronats el 4 i 5 de maig (Esportiu i Tecnològic) i 29 i 30 de maig (Estiu). Les places són limitades.

Els participants gaudiran de l’acompanyament i suport educatiu d’un ampli equip de monitores i monitors. En relació als preus es mantenen en l’Esportiu i el Tecnològic, i en el d’Estiu hi ha increments de 15 euros mensuals, però són iguals en el servei de menjador. Simultàniament, durant el mes d’abril es poden sol·licitar les beques municipals per al Casal d’Estiu. El Casal Tecnològic per a joves de 12 a 16 anys (nascuts 2001-2005), es fa al Club Nàutic de Platja d’Aro amb quatre temàtiques setmanals: robòtica, fotogràfica creativa, be youtuber i videoclip; i es pot fer inscripció mensual o per setmanes independents.

El Casal d’Estiu s’adreça a infants de 3 a 14 anys (nascuts 2003-2013). L’oferta de juny i setembre es concentra a Platja d’Aro (9-14 h). L’activitat de juliol i agost té doble seu: a la zona de Riuet de Platja d’Aro, i a l’Escola Vall d’Aro de Castell d’Aro, amb la possibilitat de servei de menjador. Opcions: matí (9-14 h) i/o tarda (15.30-20 h) i menjador (13.30-16 h). S’hi fan sortides a la platja, piscina, jocs d’aigua, bicicletades, gimcanes, jocs, tallers de plàstica i altres activitats relacionades amb un centre d’interès.

El Casal Esportiu s’adreça a noies i nois de 8 a 15 anys (nascuts 2002-2009), es desenvolupa els matins (9-14 h), majoritàriament a l’aire lliure amb activitats a l’entorn del mar i en el medi natural, però també al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. Ofereix la possibilitat de practicar i descobrir un ampli ventall d’esports adients segons l’edat: aquàtics (vela, caiac, snorkel, pàdel surf o bateig subaquàtic), d’exterior (volei platja, bicicleta tot terreny, senderisme o tennis) o de pista (bàsquet, handbol, bàdminton o korfbal).


Activitats de lleure · Estiu 2017

Casal d’Estiu, Casal Esportiu i Casal Tecnològic

Prop de 400 places per a infants i joves de 3 a 16 anys

Inscripcions del 18 al 28 d'abril per a empadronats

PDF inscripcions Casal Estiu

PDF inscripcions Casal Esportiu

PDF inscripcions Casal Tecnològic

Informació: tríptic activitats (pdf)


 

Llegir 2208 vegades