Dijous, 06 abril 2017 07:29

Exposició de Lluís Vilà a Castell d’Aro

Fins al 7 de maig al Castell de Benedormiens

Segona mostra d’enguany a les sales municipals d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, amb un recull obres de pintura i escultura de Lluís Vilà (Banyoles 1952-2010) sota el títol Absolut (pdf), del 9 d’abril al 7 de maig (caps de setmana i festius 11-13 h i 17-19 h), en entrada lliure i gratuïta. En motiu de la mostra, organitzada conjuntament per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Fundació Lluís Coromina (web), se n’editarà un catàleg commemoratiu.

L’artista tractava els temes més foscos de l'existència de manera diàfana i il·luminada, on la foscor es tornava llum. En la seva última etapa creativa mostra una evolució cap a l'absolut, cap a una anul·lació del color, i s'empara en òxids, marrons, ocres o vernissos. Obres il·luminades pel gest, les superposicions, les transparències; jugant amb la geometria com a base d'un llenguatge orgànic, aparentment abstracte, però d'una profunda espiritualitat.

Les properes mostres al castell, en matèria d’arts plàstiques seran les exposicions de Josep Miralles (de l’1 al 30 de juliol), Artigau (del 5 d’agost al 17 de setembre), Margarita Gil Granero (del 23 de setembre al 29 d’octubre), i una col·lectiva d’artistes locals (del 4 al 26 de novembre). Simultàniament, el Parc dels Estanys és escenari de dues mostres escultòriques de gran format a l’aire lliure de la mà de Pedro Jordán (fins al 9 de juliol) i de Clemente Ochoa (del 15 de juliol al 28 de gener).


Exposició de Lluís Vilà a Castell d’Aro

Selecció pintura i escultura, sotal el títol Absolut

Del 9 d’abril al 7 de maig al Castell de Benedormiens

Caps de setmana i festius 11-13 h i 17-19 h), entrada lliure

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 54 vegades