Dimecres, 29 Març 2017 10:38

Estrena del nou CAP de Platja d’Aro

Construït en una parcel·la cedida per l'Ajuntament

El dilluns 3 d’abril es va posar en funcionament el nou Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro, que forma part de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols, gestionada per l’Institut Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya. El nou centre està ubicat a l’Avinguda Castell d’Aro, 55 i el seu nou telèfon de contacte és el 972 827 122.

El nou centre substitueix les instal·lacions situades des dels anys 80 als baixos d’un edifici del complex Eurocenter, i té superfície construïda de 1.418 m2 distribuïdes en dues plantes, en una parcel·la de de 2.505 m2 de titularitat municipal situada, cedida per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro per a la seva edificació.

El nou CAP disposa de 14 consultes: tres de medicina de família, tres d’infermeria, dues de pediatria (medicina i infermeria), cinc polivalents i una per a cirurgia menor i cures complexes; i també sis espais més per a l’atenció continuada: cinc d’atenció ordinària i un box de crítics. A més a més, hi ha una àrea d’admissions, zona de treball i de descans per al personal, magatzem, vestuaris, dutxes i lavabos.


Nou Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro

El nou CAP en funcionament des del 3 d’abril

Edifici de 1.418 m2 amb 14 consultes i 6 espais per a l'atenció continuada

Construcció del nou equipament en parcel·la cedida per l’Ajuntament

Informació: Departament de Salut-Generalitat de Catalunya · web


 

Llegir 7600 vegades