Divendres, 17 Març 2017 14:20

Promoció turística a Sant Sebastià

Del 15 al 17 de març amb la visita de 18.000 persones

La promoció de Platja d’Aro com a destinació turística arriba aquest cap de setmana, del 17 al 19 de març, a la fira Sevatur-Feria de Vaciones a Donostia-Sant Sebastià, on s’hi espera la visita de 18.000 persones, en una mostra que compta amb un extens programa d’activitats, degustacions, presentacions o animació infantil. El municipi s’hi promociona mitjançant un espai compartit per diverses destinacions de la Costa Brava.

La presència en aquesta mostra s’emmarca en el calendari anual d’assistència a fires especialitzades o bé generalistes amb contingut turístic que ha portat al municipi a estar present a Salon des Vacances de Brussel·les (Bèlgica), Danish Golf Show a Harding (Dinamarca) i Girocàmping Girona (març); o ITB a Berlín (març); i que tindrà continuïtat també a Expovacaciones a Bilbao.

En aquestes fires el municipi hi destaca els guardons i segells de qualitat de què disposa com a conjunt -Destinació de Turisme Familiar-; o de les platges, serveis i equipaments -Bandera Blava, Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà, Q de Qualitat Turística, Itinerari Blau o Vies Braves-; i també inicia la difusió del calendari d’activitats de primavera i estiu.


Promoció turística a la Fira Sevatur de Sant Sebastià

Del 17 al 19 de març en una mostra amb 18.000 visitants

Cinquena cita del programa anual de la regidoria de Turisme

Enguany també és present a les fires de Brussel·les, Harding o Bilbao

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 625 vegades