Dimecres, 15 Març 2017 11:45

Consultes sobre despeses hipotecàries

Primer assessorament gratuït a agències locals

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ofereix a tots els veïns, tant empadronats com titulars de segones residències al municipi, un assessorament inicial gratuït sobre despeses hipotecàries, especialment de les clàusules sòl, despeses registrals i de tramitació de préstecs. Una possibilitat que es materialitza gràcies al conveni entre el consistori i set gestories i despatxos locals d’advocats.

L’acord, vigent per un any amb la possibilitat de renovar-lo successivament, preveu la gratuïtat de la primera consulta, i a patir de la mateixa si es volen emprendre accions judicials o extrajudicials posteriors, aquestes seran lliurament pactades per les parts a partir del catàleg de serveis de cada gestoria o despatx professional.

Els interessants a rebre aquest primer assessorament s’han d’adreçar a l’àrea de Governació de l’Ajuntament, que posteriorment els derivarà a un dels set agents professionals adherits: Anna Abab, Dr. Höhen, Josep Peña, Martín Bou, Neus Rodríguez Martí, Tot Gestió i Villarroya Advocats. Una iniciativa que esdevé una concreció pràctica arran d’aprovació de la moció per a la defensa dels interessos de les persones afectades per les clàusules sòl, aprovada per unanimitat en ple de febrer de 2017.


Assessorament municipal sobre despeses hipotecàries

Conveni entre el consistori i set gestories i bufets d’advocats locals

Primera consulta i assessorament gratuït vehiculat per l’àrea de Governació

Concreció de la moció aprovada per unanimitat al Ple Municipal de febrer de 2017

Informació: àrea de Governació · T 972 817 284 · governacio@platjadaro.com


 

 

Llegir 1266 vegades