Dissabte, 11 Març 2017 14:36

Prevenció de l’assetjament

Protocol municipal per evitar el bullying escolar

El passat dilluns 13 març, la sala d’actes de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro va acollir una triple sessióde la xerrada Com podem prevenir l’assetjament entre totes i tots? oberta a tothom (famílies, professionals de l’educació, i públic en general), a càrrec de Daniel Gabarró; escriptor, conferenciant, formador, diplomat en direcció i organització d'empreses, mestre, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en PNL, i que també ha estat professor de les universitats Ramon Llull i de Lleida i col·laborador de L'ofici de viure de Catalunya Ràdio.

Una iniciativa de la regidoria de Benestar Social i Salut Pública de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i que esdevé una acció més del desenvolupament del nou Protocol Municipal per a la Prevenció de l’Assetjament i la Promoció de la Convivència (pdf), que ha començat a caminar aquest curs 2016-2017 i que es va presentar públicament en unes jornades de treball el passat mes de setembre de 2016, a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro.

El document, és el resultat de tota la feina feta els darrers anys des de diferents instàncies municipals, l’experiència dels centres educatius, i la implicació de la Policia Local i el cos dels Mossos d’Esquadra. Tots aquests serveis proposen treballar de forma coordinada  per dissenyar accions per desenvolupar programes de formació, activitats que afavoreixin els relacions sanes i accions de prevenció i sensibilització als diferents serveis educatius del municipi.


Prevenció de l'Assetjament Escolar al Municipi

El document recull la feina feta els darrers anys en l'àmbit local

Implicació dels diversos serveis municipals, Policia Local i Mossos d'Esquadra

Proposa accions preventives, de formació i de sensibilització

Informació: regidoria de Benestar i Salut Pública · T 972 819 473 · socials@platjadaro.com


 

Llegir 1303 vegades