Divendres, 10 Març 2017 14:49

4es Jordanes Sóc Teactiu a Girona

Presentació de la càtedra l'educació de l'espectre autista

La nova càtedra de la Universitat de Girona dedicada a l'educació de l'espectre autista -pionera en aquest àmbit- que ha començat a caminar enguany amb seu a Castell d’Aro, en un espai municipal cedit pel consistori, i impulsada conjuntament per la mateixa UdG, i l'Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i l'Associació Viu Autisme -nascuda també al municipi-, es presenta dissabte 11 de març a Girona.

Ho fa en el marc de quarta edició de les jornades Sóc teactiu: autisme i diversitat funcional; enguany al Centre Cultural La Mercè, que pren el relleu a Platja d’Aro, seu de les tres primeres edicions. En representació del consistori hi serà present Mònica Ríos, regidora de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària. La propera activitat relaciona que se celebrarà al municipi és la Cursa i Caminada per l’Autisme, diumenge 2 d’abril.

El principal objectiu de les jornades és donar a conèixer amb profunditat i d’una manera pràctica el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). Per aquest motiu, s’ha dissenyat una formació amb ponències i tallers que han de permetre als assistents posar-se en la pell d’una persona amb TEA. La jornada s’adreça a professionals de diversos àmbits relacionats amb l’autisme, famílies i estudiants. Entre els conferenciants destaquen la investigadora Olga Bogdashina, el catedràtic José Ramón Alonso, la psicòloga Marlen Horna, el pedagog Mario Montero i la terapeuta Maika Tro.


4es Jordanes Sóc Teactiu a Girona

Presentació de la càtedra l'educació de l'espectre autista

Dissabte 11 de març, Centre Cultural La Mercè

Adreçat a professionals, famílies i estudiants

Més informació: Viu Autisme · web · facebook


 

Llegir 1207 vegades