Divendres, 03 Març 2017 11:16

Promoció turística a Girocàmping 2017

Conjuntament amb Riembau, Valldaro i Vall d’Or

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro es promociona del 2 al 5 de març, com a destinació turística a la cinquena edició de Girocàmping  (web) a Fira de Girona, mostra especialitzada en el món del càmping i els parcs de vacances adreçada a professionals i campistes, on també hi són presents tres dels establiments del municipi, els càmpings Riembau, Valldaro i Vall d’Or.

La mostra, es desenvolupa en un espai interior i exterior de 18.000 m2 amb un centenar i mig d’expositors amb unes expectatives a l’entorn de 20.000 visitants, dels quals un miler serien professionals. Per aquests, hi ha networkings, workshops, presentacions i la gala Nits del Càmpings Gironins. El visitant hi trobarà exposició de càmpings, caravanes, autocaravanes, bungalows, tendes, material auxiliar i complementari, i promocions especials. També hi ha servei de restauració i diverses activitats infantils i familiars: desfilada de mascotes, ponis, tallers, inflables i actuacions musicals,etc.

La presència en aquesta mostra s’emmarca en el calendari anual programat per la regidoria de Turisme d’assistència durant l’any 2017 a fires especialitzades o generalistes amb contingut turístic. De fet pren el relleu a les dues primeres -Salon des Vacances de Brussel·les (Bèlgica) i Danish Golf Show de Harding (Dinamarca)- i que tindrà continuïtat a la ITB Berlín (març), Sevatur Sant Sebastià (març) o Expovacaciones Bilbao (maig).


Promoció turística a Girocàmping 2017

Del 2 al 5 de març conjuntament amb tres càmpings locals

Tercera mostra del programa anual de la regidoria de Turisme

Enguany també serà a les fires de Brussel·les, Harding o Berlín

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 821 vegades