Dimarts, 28 Febrer 2017 11:45

Mobile Learning Awards

L'Escola Els Estanys premiada per la seva innovació

L’Escola Els Estanys de Platja d’Aro assoleix en 2 Premi dels guardons Mobile Learning Awards del programa mSchools (web) en la modalitat d’Escoles innovadores en l’aplicació de les tecnologies digitals per la seva proposta de Robòtica educativa (web) Una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA. Justament, per això hi ha programada la presentació de projectes i el lliurament de premis d’aquest curs es realitza al Mobile World Congress de Barcelona.

El programa de l’Escola Els Estanys entén que l’habilitat de programar esdevé avui una part essencial de l'alfabetització (estratègies per resoldre problemes, dissenyar projectes i comunicar idees) i que la robòtica aporta transversalitat (fomentant el talent, la comunicació, l’esperit emprenedor i la curiositat per descobrir i aprendre). De llavors ençà, s’ha integrat en el currículum de matemàtiques, medi i llengua; i en les àrees de coneixement tecnològic d’informàtica, mecànica i electrònica; i alhora l’AMPA del centre també ha programat la robòtica com a extraescolar.

L’experiència s’emmarca en el Pla per a l’Excel·lència Educativa dels centres escolars de la Vall d’Aro (Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro), i des de l’inici del programa hi ha hagut una notable millora en els resultats de les competències bàsiques de 6è de Primària, tant en l’àrea de llengua catalana com de matemàtiques. Alhora, durant aquesta anys diversos equips tant del centre com de l’extraescolar han assolit fites notables en diversos concursos de robòtica tant a nivell de les comarques de Girona com estatal a la First Lego League i a nivell mundial a la World Robot Olympiad.


Mobile Learning Awards per a l’Escola Els Estanys, Platja d’Aro

2n Premi en la modalitat d’Escoles innovadores en l’aplicació de tecnologies digitals

El centre desenvolupa el projecte Robòtica educativa a Infantil i Primària

Presentació i lliurament de premis en el marc del Mobile World Congress de Barcelona

Informació: regidoria d’Ensenyament · T 972 817 284 · ensenyament@platjadaro.com · web


 

Llegir 2400 vegades