Divendres, 24 Febrer 2017 10:07

Promoció turística a Harding, Dinamarca

Participació a la fira temàtica Danish Golf Show

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro continua desenvolupant el seu programa de promoció internacional i nacional mitjançant fires especialitzades o generalistes amb contingut turístic, amb la presència, del 24 al 26 de febrer, a la Danish Golf Show (web) a la Harding, Dinamarca; la més important d’aquell país sobre productes i destinacions vinculades al golf. L’Ajuntament hi és present conjuntament amb el Golf d’Aro en el marc de l’estand del Patronat de Turisme Girona Costa Brava.

L’assistència en aquesta mostra temàtica, s’emmarca en el treball del municipi per convertir-se en Destinació de Turisme Esportiu (DTE) gràcies a les seves instal·lacions i a la capacitat per acollir grans esdeveniments, quan es compleixen quatre anys de l’acreditació del municipi com a Destinació de Turisme Familiar (DTE). Els objectius del segell són promocionar i comercialitzar l’oferta turística relacionada amb els esports entre esportistes d’alta competició, turistes que centren les vacances en l’esport o que practiquen l’activitat esportiva durant el temps d’esbarjo, o bé el públic visitant amant dels grans esdeveniment esportius.

La presència en aquest fira pren el relleu a la primera de l’any, Salon des Vacances de Brussel·les (Bèlgica) a primers de febrer; i les properes del calendari són Girocàmping Girona (març), ITB Berlín (març), Sevatur Sant Sebastià (març) o Expovacaciones Bilbao (maig). En les properes setmanes s’ampliarà aquesta participació en d’altres iniciatives. La participació en les mostres s’articula mitjançant diverses fórmules però sempre dins un àmbit més ampli del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de l’Agència Catalana de Turisme o bé de l’Oficina Espanyola de Turisme.


Promoció turística a Harding, Dinamarca

Participació a la fira temàtica Danish Golf Show, del 24 al 26 de febrer

La més important del país sobre productes i destinacions vinculades al golf

L’Ajuntament treballa per esdevenir nova Destinació de Turisme Esportiu (DTE)

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 880 vegades