Divendres, 17 Febrer 2017 14:16

Platja d’Aro 40 Anys del Carnaval

Una vintena d’activitats del 18 de febrer a l’1 de març

El 40è Carnaval de Platja d’Aro (pdf) presenta, del 18 de febrer a l’1 de març de 2017, una vintena d’activitats que tenen com a característiques principals el seu caràcter familiar, la gratuïtat i el carrer com a escenari principal. Es dóna continuïtat a al desdoblament de la Gran Rua de Carrosses i Comparses, dissabte 25 de febrer: al matí hi desfilen una desena de colles en exhibició (11 h), i a la tarda, la setantena que opten als premis en la modalitat de concurs (16 h).

La Gran Rua d’enguany incrementa el valor dels premis, i conjuntament superen els 8.000 euros en cinc categories (del 1r al 5è Premi cadascuna): Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparses, Colles Locals i Disfressa. Aquesta darrera és de nova creació i el premi és compatible amb el de carrossa o comparsa. També és crea un nou guardó amb premi únic (250 euros) a la millor colla que participi per primera vegada a la rua. Lliurament de premis és el mateix dissabte 25 de febrer, en el marc del ball de carnaval al Palau d’Esports i Congressos, a partir de la mitjanit amb RadioHits.

Prèviament, l’activitat s’inicia dissabte 18 de febrer amb el Sopar de Colles de Carnaval (21 h), al Palau d’Esports i Congressos; i tot seguit (23 h), l’espectacle còmic i musical de presentació de cadascuna de les 13 colles del municipi, obert a tothom (23 h). L’endemà, diumenge 19 de febrer Trobada Infantil a S’Agaró, animada per Soy La Fiesta (11 h) i el Canvi d’Atributs entre els Carnestoltes (17 h), moment en que el Rei Ocellot Que Mana Quan Pot, la Iaia Reina de la Canalla, el Príncep Tocat de l’Ala i la Princesa que Vola i Balla de la Colla Els Descarrilats inicien el seu regnat. Les cercaviles de les Llars d’Infants Municipals són dimecres 22 de febrer (11 h), i també la botifarrada popular i disco mòbil (21 h).

El Dijous Gras, s’inaugura amb el pregó dels Carnestoltes des del balcó de l’Ajuntament (13 h), arrossada popular i disco mòbil per a un miler de persones (14 h), c i es clou amb la presentació de les Disfresses i les Coreografies de les Colles Locals (22 h). L’endemà de la rua, diumenge 26 de febrer, les activitats prenen el carrer amb els jocs gegants de Jugantots (11-14 h), la Rua de Colles Locals a Castell d’Aro (12 h) i animació musical i de carrer amb dues batucades (12 h i 17 h). L’Enterrament de la Sardina, dimecres 1 de març (20 h), clou els actes de Carnaval amb la tradicional sardinada popular.


Platja d’Aro 40 Anys del Carnaval

Una vintena d’activitats del 18 de febrer a l’1 de març

Gran Rua de Carrosses i Comparses, dissabte 25 de febrer (11 i 16 h)

També hi ha activitats infantils i de Dijous Gras i es clou amb l’Enterrament de la Sardina

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 396 vegades