Dimecres, 15 Febrer 2017 14:00

7è Concurs de Miniremakes Platja d’Aro

Lliurament de propostes fins al 31 de març

Setena edició del Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro, convocat per l’Associació Arocinema (web) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, la Llibreria 22 i el Centre l’Avenir Fanalenc (CAF). La participació és oberta a tothom, i proposa reproduir en tècnica lliure una escena, de 30 segons a tres minuts i mig, d’una pel·lícula, sèrie de televisió, anunci o videoclip musical fàcilment identificable pel gran públic.

El termini de presentació ja és obert i es tanca divendres 31 de març de 2017. El jurat el configuren tres persones vinculades amb el món de la cultura i el cinema. Es concedeix un Primer i un Segon Premi (500 i 200 euros respectivament), i també un guardó del públic (150 euros), per votació popular entre els assistents a la projecció de totes les obres a concurs, enguany dissabte 15 d’abril al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (entrada lliure). També es lliuren els Premis Especials d’Arocinema i de la Llibreria 22 (ambdós sense remuneració econòmica).

 Ara fa un any es van premiar propostes de miniremakes de les pel·lícules Amelie (1r Premi), Quemar después de leer (2n Premi), Mart (guardó del públic), i El Renacido i La Vida es Bella (premis honorífics). En anteriors edicions s’ha premiat petites reproduccions de films com Malditos Bastardos, Kill Bill Volume 2, The Rocky Horror Picture Show, El planeta de los simios, Terciopelo azul, Star Wars, Brokeback mountain, Dies Irae, Casino Royale o El Bosque.


7è Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro

Convocatòria oberta fins al 31 de març d’enguany

Reproducció d’un film o sèrie, anuncio o vídeoclip (màxim de 3’5 minuts)

Convoquen l’Associació Arocinema, l’Ajuntament i, Llibreria 22 i CAF

Informació: hola@arocinema.com · web · facebook


 

Llegir 112 vegades