Dilluns, 13 Febrer 2017 14:38

Intercanvi d’alumnes de Batxibac

Estada d’estudiants del Lycée Freppel d’Obernai

Recepció de benvinguda a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro als 11 alumnes francesos del centre educatiu Lycée Freppel (Obernai, Alsàcia), que durant una setmana fan estada al municipi acollits per famílies i que assisteixen a classe a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro (web), en el marc del programa Batxibac. A l’acte també hi eren presents 15 alumnes, quatre professors i la directora de l’institut.

El programa del Batxibac que es fa a l’Institut Ridaura permet l’obtenció de la doble titulació del Batxillerat / Baccalauréat, gràcies a aprofundiment en l’estudi de la llengua i la civilització francesa que acredita un nivell B2; una doble titulació que permet l’accés directe a les universitats franceses. L’organització curricular del centre ofereix aquesta opció als alumnes amb independència del seu itinerari: humanístic, ciències socials, científic o tecnològic; però cursant nou hores setmanals de llengua francesa a 1r Batxillerat i vuit en el segon curs;  i també cal redactar i exposar el treball de recerca en francès.

Les noies i els nois que hi participen tenen l’opció de realitzar un Pla d’Estada a empreses de 140 hores (Oficina de turisme, recepció d’un hotel, etc.) per practicar l’idioma francès. També, i de manera opcional, poden participar en un intercanvi lingüístic amb els alumnes d’Obernai que cursen el mateix programa, però en espanyol, a França. Els alumnes que vulguin obtenir els dos títols han d’aprovar els dos cursos de Batxillerat i, a més, superar una prova externa, a primers de maig del segon curs.


Intercanvi lingüístic d'alumnes de Batxillerat Francès

Estada al municipi d’11 alumnes del Lycée Freppel d’Obernai, Alsàcia

Pla d’Estada en el marc de la doble titulació Batxillerat / Baccalauréat

Itinerari educatiu impulsat dins el Pla d’Excel·lència Educativa de la Vall d’Aro

Informació: regidoria d’Ensenyament · T 972 817 284 · ensenyament@platjadaro.com


 

 

Llegir 1236 vegades