Divendres, 10 Febrer 2017 07:00

Lliurament Gran Sorteig de Nadal

El número afortunat ha estat el 18.249

Lliurament d’un Toyota Aygo i de 6.000 euros en regals, a l’afortunada guanyadora del sorteig amb que es va cloure a primers de gener la nova campanya de promoció turística i comercial Cada dia és Nadal a Platja d’Aro, Saira Noham de Palamós. La seva butlleta, amb el número 18.249 lliurada al Restaurant Llevant va ser l’escollida davant notari en un acte obert al públic el 7 de gener a la Plaça de l’Ajuntament, entre les més de 20.000 que hi van participar, totes col·locades en una gran urna.

Aquell mateix dia, l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Joan Giraut, va comunicar també en directe, via telefònica, el resultat del sorteig a la guanyadora d’aquesta primera edició de la promoció. El passat dimecres 8 de febrer va lliurar-li personalment les claus del vehicle, on en el seu interior hi havia els regals aportats pels 108 d’establiments adherits a la campanya (moda, alimentació, restauració, hotels, oci o estètiques i perruqueries, entre d’altres).

Els mateixos comerços i serveis on del 3 de desembre de 2016 al 5 de gener de 2017, qui hi feia una despesa per un valor mínim de 20 euros, podia aconseguir una de les butlletes per participar al sorteig. Una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb el suport de totes les associacions empresarials del municipi i la col·laboració del Grup Andreu.


Lliurament Gran Sorteig de Nadal

Entres d’un Toyota Aygo i dels milers d’euros en regals del seu interior

Hi  han participat 20.000 butlletes lliurades entre els clients de comerços locals

Cloenda de la nova campanya de promoció turística i dinamització comercial

Informació: ARO impulsa · T 972 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com · web


 

Llegir 612 vegades