Divendres, 03 Febrer 2017 14:13

Promoció a la Fira de Brussel·les

Inici del calendari anual de mostres internacionals  

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro inicia el calendari internacional de promoció turística del municipi per a l’any 2017 mitjançant fires especialitzades o generalistes amb contingut turística, amb la presència, del 2 al 5 de febrer, al Salon des Vacances de Brussel·les, Bèlgica (web); una mostra de caràcter genèric, que combina la presència de públic general i professional, amb uns registres de 100.000 visitants i 700 expositors, en una espai de 19.000 m2.

També està confirmada l’assistència a les fires Danish Golf Show a Herning, Dinamarca (febrer) novetat d’enguany-, ITB Berlín (març), Sevatur Bilbao (març), Expovacaciones Bilbao (maig). En les properes setmanes s’ampliarà aquesta participació en d’altres punts del territori europeu. La participació en les mostres s’articula mitjançant diverses fórmules però sempre dins un àmbit més ampli del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de l’Agència Catalana de Turisme o bé de l’Oficina Espanyola de Turisme.

En aquestes fires hi presenta la nova Guia d’Allotjament, el calendari d’activitats lúdiques, esportives i culturals; i els guardons i segells de qualitat de que disposa el municipi com a conjunt: Destinació de Turisme Familiar; o de les seves platges, serveis i equipaments: Bandera Blava, Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà, Q de Qualitat Turística, Itinerari Blau o Vies Braves.


Promoció turística a la Fira Salon des Vacances de Brussel·les

Hi assisteixen 100.000 persones i 700 expositors en 19.000m2

Primera cita del programa anual de la regidoria de Turisme

Enguany també serà a les fires de Berlín, Bilbao o Herning

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 862 vegades