Dijous, 02 Febrer 2017 14:50

Viatge de prospecció a París

Estudi del model comercial i turístic de la ciutat

Expedició conjunta de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i les diverses associacions empresarials i professionals de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró a París, a finals de l’any passat, per conèixer el model i la proposta comercial i de serveis turístics acompanyats pel personal tècnic de l’Agència Catalana de Turisme a la ciutat. El grup va poder visitar i copsar les accions i les estratègies utilitzades tant en espais públics com en diversos eixos i centres comercials. L’experiència dóna continuïtat als viatges realitzats amb els mateixos objectius els darrers dos anys a Berlín i Londres.

La vista s’emmarca en la basant formativa del programa dinamització turística i comercial del municipi, que té com a altres eixos la promoció i l’organització d’esdeveniments. La delegació va poder copsar l’estratègia utilitzada i el valor en àmbits diversos tant dels espais públics com dels diversos models d’espais comercials de la capital francesa: edificis i façanes; aparadors, accés i mobilitat; senyalització i elements d’identitat visual; coherència corporativa i de posicionament; exposició i presentació del producte; política de preus i promocions; presència i visibilitat de la marca; mobiliari, mostradors i emprovadors; serveis complementaris; aspectes sensorials; o personal de contacte.

Durant tot l’any el treball conjunt entre l’Ajuntament i el sector professional del municipi es concreta en diversos àmbits: propostes de formació; concursos, tallers i accions de fidelització; i campanyes i accions de promoció; i que des d’aquest any es formalitza amb la constitució del Consell Local de Desenvolupament Econòmic, el nou òrgan de participació, informació i assessorament que neix amb l’objectiu de dinamitzar el sector empresarial del municipi en tots els seus àmbits, promovent la creació de sinèrgies de treball conjunt.


Viatge d’estudi del model comercial de París

Estudi de les propostes públiques i l’aposta dels privats

Delegació conjunta de l’Ajuntament i les entitats empresarials del municipi

Experiència que dóna continuïtat a prospeccions anteriors a Berlín i Londres

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

 

Llegir 1457 vegades