Dilluns, 23 Gener 2017 11:39

Curs Director/a d'Activitats de Lleure

Noves dates! Del 6 de març al 28 d'abril

L’Àrea de joventut de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb la col·laboració de l’Escola de L’Esplai de Girona (web), organitza un Curs de Directors/es d’activitats en el lleure infantil i juvenil, amb la certificació oficial de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Inscripció gratuïta per a  empadronats al municipi, ja que el curs forma part del Programa Municipal de Formació Ocupacional 2017 i està subvencionat al 100% pel consistori.

Noves dates per a les sessions (s'han endarrerit un mes): del 6 de març al 28 d'abril, de dilluns a divendres (9.30-14 h) a la Sala La Llavor del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (excepte de 6 al 17 d'abril -festius de setmana santa-), i sortida de dos dies a la casa de colònies El Mercadal (4 i 5 d'abril). S’adreça a majors de 18 anys que tinguin títol de monitor/a de lleure o convalidació corresponent (titulació superior en l’àmbit de l’educació i hores d’experiència acreditades). Inscripcions fins al 27 de febrer al Punt d’Informació Juvenil de Platja d’Aro (de dilluns a divendres 10-13 h; i dilluns, dijous i divendres 16-20 h).

La formació té una durada de 320 hores, en dues etapes: lectiva de 175 hores (135 de presencials i 40 no presencials) i pràctiques de 120 hores (mitjançant la realització de pràctiques formatives en un projecte en l’àmbit de l’educació en el lleure infantil i juvenil) i la corresponent memòria d’aquesta etapa, de 25 hores. El temari inclou mòduls de formació sobre processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil; tècniques i recursos d’animació; planificació, organització, gestió i avaluació de projectes educatius; i coordinació i dinamització de l’equip de monitors/es.


Curs de Director/a d’Activitats de Lleure Infantils i Juvenils

Del 6 de març al 28 d'abril al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro

Gratuït per a empadronats al municipi (Programa de Formació Ocupacional 2017)

Inscripcions fina al 27 de febrer (cal títol de monitor/a o convalidació corresponent)

Informació: Punt d’Informació Juvenil · T 972 825 463 · pij@platjadaro.com · facebook


 

Llegir 574 vegades