Dissabte, 07 Gener 2017 18:10

Resultat del Gran Sorteig de Nadal

La butlleta afortunada ha estat la número 18.249

Aquest dissabte 7 de gener de 2017 s’ha realitzat a mitja tarda, a la Plaça de l’Ajuntament, obert al públic i davant notari el sorteig final de la nova campanya de promoció turística i comercial Cada dia és Nadal a Platja d’Aro, que ha adjudicat un cotxe model Toyota Aygo i alhora els milers d’euros en regals que conté en el seu interior (aportats pels comerços i serveis que hi participen). L’afortunada ha estat Saira Noham de Palamós amb el número 18.249 lliurat al Restaurant Llevant. Un cop realitzat el sorteig entre les més de 20.000 butlletes participants col·locades en una gran urna, l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Joan Giraut, ha comunicat també en directe, via telefònica el resultat del sorteig a la guanyadora d’aquesta primera edició del concurs.

Del 3 de desembre al 5 de gener tothom que ha comprat o realitzat una despesa per un valor mínim de 20 euros en algun del 108 d’establiments adherits a la campanya (comerç de moda i alimentació, restauració, hotels, oci o estètiques i perruqueries, entre d’altres) ha pogut desar en una urna una butlleta amb les seves dades personals. El vehicle s’ha exhibit durant tota la campanya a la Plaça de l’Ajuntament. Una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb el suport de totes les associacions empresarials del municipi i la col·laboració del Grup Andreu.

D’aquesta manera es clou el cicle d’activitats de Nadal al municipi, que es va iniciar el dissabte 3 de desembre amb l’Encesa de Llums de Nadal amb el concert de Pastorets Rock. Durant cinc setmanes el programa ha inclòs la convocatòria del 17è Concurs de Felicitacions Nadalenques, l’exposició del tió monumental o animació musical als carrers de Platja d’Aro. També el conjunt d’activitats culturals, lúdiques i esportives a l’entorn de La Marató, exposicions col·lectives de caire nadalenc al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, el Pessebre Vivent de Castell d’Aro -el degà de Catalunya-, l’exposició de la Bústia Reial, el Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens, i també festes i quines populars de Nadal o una recollida solidària de joguines al Centre l’Avenir Fanalenc.


Realitzat el Gran Sorteig de Nadal 2016-2017

Cloenda de la nova campanya de promoció turística i dinamització comercial

Resultat del sorteig d’un Toyota Aygo i dels milers d’euros en regals del seu interior

Hi ha participat 20.000 butlletes lliurades durant cinc setmanes entre els clients de comerços locals

Informació: àrea de Promoció Econòmica · promocioeconomica@platjadaro.com · web · pdf


 

 

Llegir 5011 vegades