Dijous, 22 Desembre 2016 13:44

Butlletí d’Informació Municipal núm. 17

Publicada l’edició de tardor 2016-hivern 2017

Nova edició del Butlletí d’Informació Municipal -núm. 17- amb 5.500 exemplars, corresponent al període d’hivern i primavera, que es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correus. També es pot trobar a les diverses dependències de l’ajuntament, i hi ha una versió digital al lloc web del ciutadà. L’obertura està dedicada a l’àmbit de l’ensenyament al municipi (escoles de Primària i institut de Secundària). Hi ha un reportatge central sobre la memòria d’estiu de la Policia Local, i d’altres de més breus sobre la creació del Consell Local de Desenvolupament Econòmic, la recuperació de l’antic patrimoni ferroviari al Parc de l’Estació, el projecte de passallibres (bookcrosing) de la biblioteca, la millora en la gestió dels residus urbans, i la nova oferta cultural que aquest curs omple el Centre l’Avenir Fanalenc.

També hi ha dues seccions de notícies: una d’esdeveniments passats, i una sobre novetats i projectes de futur. L’espai d’entrevista l’ocupa Jaume Ramot, president de l’entitat local Grup de Natura Sterna. També hi ha un reportatge fotogràfic de les principals activitats celebrades al municipi els darrers mesos. La secció que proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica-, la descoberta d’un indret del municipi, ha escollit una vista de la cruïlla entre l’Av. de Castell d’Aro, l’Av. de Fanals i el carrer Juli Garreta de Platja d’Aro. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten el Club d’Enganxes de les Comarques de Girona, el Col·lectiu Cultural Ràdio Platja d’Aro i l’Associació Fotogràfica Educant la Mirada. Darrerament, els sis grups polítics municipals (CiU, PSC, ERC, ICV, C’s i PP ), també hi tenen un espai de lliure expressió.

L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web del ciutadà, de promoció turística i d’associacions), presència a les xarxes socials (YouTube, Facebook, Twitter i Instagram) o el servei de notícies via correu electrònic -newsletter- o la app Platja d’Aro 365 per a telèfons intel·ligents i tauletes (iOS i Android).


Publicat el 17è Butlletí d'Informació Municipal

Període d’estiu i tardor de 2016 (5.500 exemplars)

Reportatge d’obertura: l’ensenyament al municipi (escoles de primària i institut)

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí


 

Llegir 1044 vegades