Dimecres, 16 Novembre 2016 13:57

Conveni per a la digitalització del comerç

Campanya comerç.cat: domini, allotjament i lloc web

Campanya per impulsar la digitalització del comerç de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró gràcies al programa comerçlocal.cat que ofereix als petits i mitjans establiments del municipi que encara no tinguin presència a la xarxa el registre d’un domini .cat amb un cost de 8 euros per un any, i que inclou la creació d’un lloc web en català (informació bàsica de dades, productes o serveis) i el seu allotjament en un servidor.

Tres accions que es realitzaran en menys d’una hora un cop es realitza la visita in situ a l’establiment per part d’un equip de professionals de la Fundació puntCAT. La campanya estarà activa del 21 de novembre al 2 de desembre i es recomana als comerciants concertar cita prèvia al telèfon gratuït 900 866 192 o mitjançant el lloc web www.comerçlocal.cat. Els interessats en un lloc web més elaborat, s’ofereixen, en una segona fase tres alternatives que cal contractar a part.

L'acció és possible gràcies al conveni signat entre l'Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i Fundació puntCAT, i les entitats professionals locals Associació d’Empresaris, Associació d’Empresaris del Passeig Marítim de Platja d’Aro i l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci. La iniciativa compta també amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya. Aquesta acció representa per al comerciant una primera incursió al món digital, i vol superar una escletxa que comporta desavantatges competitius per als petits comerços i representa una barrera per la normalització lingüística del català a l’entorn digital.


Campanya .CAT d'impuls a la digitalització del comerç local

Conveni entre Ajuntament, Fundació.CAT, Generalitat i associacions professionals

La campanya ofereix als establiments domini, allotjament i lloc web bàsic per 8 euros

Acció activa del 21 de novembre al 2 de desembre (es recomana concertar cita prèvia)

Informació: regidoria de Promoció Econòmica · T 972 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com · web · Fundació .CAT (web)


 

Llegir 955 vegades