Dimecres, 09 Novembre 2016 11:36

Nou cicle d’espectacles familiars

El CAF acull sis propostes de Rialles de Catalunya

Castell-Platja d’Aro participa per primera vegada en la programació estable del moviment Rialles de Catalunya (web) de la mà del Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro-CAF (web), que n’acollirà un espectacle un cop al mes de novembre de 2016 a abril de 2017. Rialles és una entitat sense ànim de lucre nascuda de la mà d'Òmnium Cultural l'any 1972, i ha esdevingut un dels circuits d'espectacles més antics d'Europa, i té com a objectiu acostar la cultura catalana de qualitat als infants i les famílies i al mateix temps potenciar la relació entre creador i públic com la millor eina de promoció i creixement de la cultura del país.

Una iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i que comença a caminar el proper dissabte 12 de novembre (18 h) amb l’espectacle de màgia còmica per a tota la família Abracamàgic de la mà de Fèlix Brunet (entrada general: 5 euros; gratuït per a socis del CAF). Completen el calendari els espectacles El Nadal i els Tres Porquets de Titelles Vergés (10 de desembre), Màgia amb Enric Magoo (14 de gener), Ploma Pingüí de Puça espectacle (11 de febrer), Bon profit amb Tanaka Teatre (11 de març) i Carretada de contes de Butai Produccions (8 d’abril).

El CAF també ha programat dos cicles més aquest curs. D’una banda, Nits de Teatre al CAF en el marc de la nova temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, amb espectacles de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional. Alhora, com a novetat d’enguany, El Documental del Mes,extensió del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona, durant tot l’any i arreu del territori amb l’estrena mensual a més de 70 espais d’una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa, en versió original subtitulada en català.


Cicle d'espectacles familiars Rialles de Catalunya

Sis propostes de teatre, màgia i titelles de novembre a abril

Estrena dissabte 12 de novembre (18 h) amb Abracamàgic amb Fèlix Brunet

Tercer cicle cultural del curs 2016-2017 al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro

Informació: CAF (web) · Rialles de Catalunya (web)


 

Llegir 1420 vegades