Dimarts, 08 Novembre 2016 13:13

Promoció turística a la fira de Londres

L’Ajuntament participa a la World Travel Market 2016

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro participa aquesta setmana, del 7 al 9 de novembre, a la 37a fira de turisme de Londres World Travel Market 2016. Ho fa en sistema córner, una acció de promoció conjunta de diversos municipis sota la marca Girona-Costa Brava a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. Amb la presència en aquesta mostra es clou el calendari anual de presència del municipi a fires internacionals, nacionals o de proximitat de caire turístic o generalistes amb contingut turístic.

Enguany doncs, el municipi també ha estat present a nivell europeu al Salon des Vacances Brussel·les (febrer), Girocàmping Girona (març), ITB Berlín (març), Mercat del Ram Vic (març), Expovacaciones Bilbao (maig), Tour Natur Düsseldorf (setembre), a més va realitzar un workshop a les ciutats britàniques de Glasgow, Kettering, Chester i Leeds. La participació en aquestes mostres s’articula mitjançant diverses fórmules però sempre dins un àmbit més ampli del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de l’Agència Catalana de Turisme o bé de l’Oficina Espanyola de Turisme.

Altres fórmules de promoció del municipi es desenvolupen en el món digital, mitjançant diversos llocs webs i a les xarxes socials; i amb canal propi a youtube. Simultàniament distribueix cada setmana un newsletter digital municipal i disposa d’una aplicació per a dispositius mòbils i tauletes.  En totes aquestes fires hi destaca els guardons i segells de qualitat de que disposa el municipi com a conjunt com és el de Destinació de Turisme Familiar; o de les seves platges, serveis i equipaments: Bandera Blava, Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà, Q de Qualitat Turística, Itinerari Blau o Vies Braves.


Promoció turística del municipi a la Fira WTM

Del 7 al 9 de novembre de 2016 a Londres, Anglaterra

Participació en sistema córner amb el Patronat de Turisme Girona Costa Brava

En el marc del programa anual de promoció a mostres turístiques

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 745 vegades