Dimecres, 02 Novembre 2016 13:13

Guardó turístic per a l’Ajuntament

Reconeixement a 10 anys d’aposta per a la qualitat

La Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre (web) ha reconegut enguany, en el marc de la 36a Festa del Gremi d’Hostaleria-Premis Timó 2016, l’aposta   per les certificacions i segells de qualitat de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro de manera ininterrompuda durant més d’una dècada. L’acte es va celebrar al Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d’Aro el passat 26 d’octubre. Els guardons anuals que atorga l’entitat reconeixen a les persones i/o entitats que han treballat per la promoció i defensa del turisme de la Costa Brava.

El màxim reconeixement, el Timó d’Or, ha estat per Marian Muro, exdirectora general de Turisme de la Generalitat, en reconeixement a la seva trajectòria. El Timó d’Argent ha estat per a dues personalitats, Josep Lloret, fundador de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, i per a Montse Closas, anterior presidenta de l’Associació, en reconeixement a la seva trajectòria en el món del turisme desenvolupada també a Platja d’Aro a l’Hotel NM Suites-Restaurant Sa Cova.

També es van premiar als establiments associats que enguany complien 25 o 50 anys d’activitat: La Costa Golf & Beach Resort i l’Hotel Restaurant Sa Punta de Platja de Pals (25), i Bar Restaurant Es Castell de Begur, el Restaurant Can Panedes de Llagostera i l’Hotel Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols (50). El premi al proveïdor de l’any ha estat per a Frit Ravich. I en l’àmbit de la qualitat als nous certificats d’enguany -Tourist Service de Llafranc i l’Hotel Hostalillo de Tamariu- i a la trajectòria de Silken Park Hotel San Jorge de Calonge-Sant Antoni.


Guardó turístic per a l’Ajuntament

Reconeixement a 10 anys d’aposta per a la qualitat

A càrrec de la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre

També guardó per a Montse Closas de l’Hotel NM Suites-Restaurant Sa Cova

Informació: Grup Costa Brava Centre · web


 

Llegir 889 vegades