Dimecres, 02 Novembre 2016 09:56

Més participants a la Lligueta Running

La 2a edició augmenta un 10% el nombre d’inscrits

La segona edició de la Lligueta Running Vall d’Aro (web) millora en un 10% el nombre participants, fins als 432 esportistes, en la segona experiència d’una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, a partir d’un circuit de cinc curses de muntanya -una menys que ara fa un any- de perfil tècnic i de recorreguts similars que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos poc coneguts pel turisme tradicional, entre agost i l’octubre d’enguany.

Una iniciativa la regidoria d’Esports de l’Ajuntament i tempsXcurses i, que agrupa diverses marxes que ja existien i d’altres de creació recent. El format de la lligueta permet inscriure’s al conjunt de curses a esportistes d’alt nivell, alhora que ha mantingut l’opció de participar només en una o diverses marxes i fer-ho des d’una vessant més popular: Cursa Nocturna Penya Blaugrana (96 participants), Marxa de l’Escurçó (167 inscrits), Cursa La Serp de Fanals-CAF (50 esportistes), Cursa Lineal del Camí de Ronda (52 inscrits) i Marxa dels 20 km (67 esportistes).

En cadascuna hi ha hagut 1r, 2n i 3r Premi absolut maculí i femení, i 1r Premi al participant del municipi millor classificat, i al participant més jove i més gran. En relació a la Lligueta, totes les curses eren puntuables. Categoria femenina: Maria Lluïsa Basco (1r Premi - 655 punts), Susanna Martínez Denga (2n Premi - 525 punts) i Ana Rosa García (3r Premi - 488 punts). Masculina: Roger Gómez Piedra (1r Premi - 486 punts), Pedro Ruiz Sánchez (2n Premi - 430 punts) i Espi (3r Premi - 430 punts).


Més de 400 participants a la 2a Lligueta Running

Proposta de cinc curses de muntanya d’agost a octubre

Agrupació de diverses marxes ja existents o de recent creació

Guardons a cada cursa i també classificació final de la lligueta

Informació: regidoria d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · web


 

 

Llegir 1313 vegades