Dimecres, 26 Octubre 2016 13:00

Nou cicle “El documental del mes”

Projeccions mensuals al CAF de Platja d'Aro

Castell-Platja d’Aro participa per primera vegada en el cicle El Documental del Mes (web), una iniciativa que esdevé l’extensió del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona, durant tot l’any i arreu del territori amb l’estrena mensual a més de 70 espais d’una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa, en versió original subtitulada en català. A Platja d’Aro les projeccions són al Centre l’Avenir Fanalenc-CAF -web- (Av. del Cavall Bernat, 47), un divendres al mes, d’octubre a maig.

Una iniciativa del CAF amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro que comença el divendres 28 d’octubre  amb el film Sonita. Afganesa. Rapera. I sense por. Les projeccions són sempre en divendres (20.30 h) i els propers documentals seran La teoria sueca de l'amor (25 de novembre), Una llar al món (30 de desembre), Diaris de Kandahar (27 de gener), Shadow Girl (24 de febrer), Dins l'armari (24 de març), i dues més pendents de definir per a l'abril i al maig.

El CAF també ha programat dos cicles més. Nits de Teatre dins nova temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre: un circuit d’espectacles de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional amb vuit propostes, un cada mes, d’octubre a maig. Alhora, com a novetat amb la col·laboració de Rialles de Catalunya, ofereix un espectacle familiar mensual -contes, màgia, titelles, animació- de novembre a abril. I durant tot el curs també organitza tallers diversos, conferències i taules rodones i presentacions de llibres i revistes.


Nou cicle cultural · El Documental del Mes 2016-2017

Projeccions mensuals al Centre l'Avenir Fanalec, Platja d'Aro

Extensió arreu del territori del festival DocsBarcelona

Vuit films documentals internacionals fins a maig de 2017

Informació: CAF (web) · DocsBarcelona (web)


 

Llegir 963 vegades