Dilluns, 03 Octubre 2016 13:40

Programa Incorpora

Adreçat a persones en risc d’exclusió social

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Fundació Acollida i Esperança en el marc del Programa Incorpora de l’Obra Social ”la Caixa” (web) per afavorir la incorporació de persones en situació o en risc d’exclusió al món laboral i promoure la responsabilitat social empresarial. Incorpora és un programa gratuït d’intermediació laboral que proporciona un suport integral en totes les etapes del procés d’inserció laboral, des de la formació i la selecció fins al seguiment després de la inserció.

La Fundació Acollida i Esperança (web), responsable del centre especial de treball Mansol Projectes sl,  desenvolupa des del mes de juny d’enguany el Programa Incorpora a la comarca del Baix Empordà, amb l’objectiu de facilitar l’accés al món laboral a col·lectius amb especials dificultats (joves en situació de vulnerabilitat, persones amb discapacitat, aturades de llarga durada i víctimes de violència de gènere, entre altres).

El conveni preveu que el consistori i la fundació col·laboraran anualment en la promoció i el desenvolupament d’accions de difusió i sensibilització de la responsabilitat social empresarial en la petita i mitjana empresa. També en l’oferiment d’informació i assessorament especialitzat a les empreses sobre subvencions i ajudes a la contractació i la creació d’ocupació i altres avantatges per contractar persones amb especials dificultats d’inserció. Facilitaran alhora l’intercanvi d’ofertes per a les persones en situació o en risc d’exclusió social o amb discapacitat, i les empreses interessades en la seva contractació.


Conveni per a la incorporació laboral de persones en risc d'exclusió

Acord entre l’Ajuntament i la Fundació Acollia i Esperança

En el marc del Programa Incorpora de l’Obra Social ”La Caixa”

També promou la responsabilitat social empresarial

Informació: ARO impulsa · T 972 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com · web


 

Llegir 1344 vegades