Dilluns, 26 Setembre 2016 12:58

Programa Esportiu Municipal 2016-2017

Activitats adreçades a infants, joves i adults

El Programa Esportiu Municipal de Castell-Platja d’Aro 2016-2017 (pdf) ofereix propostes per a infants, joves i adults, impulsades per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament. Com a novetat d’enguany es proposen un conjunta d’activitats a les instal·lacions esportives de l’Hostal de la Gavina de S’Agaró. Simultàniament, una vintena d’entitats i associacions esportives completen l’oferta (futbol, tir olímpic, ciclisme, immersió, vela, bowling, korfbal o BTT).

En l’àmbit infantil de 3 a 5 anys, s’ofereix dansa creativa i iniciació al tennis. Per a nenes i nens de 6 a 12 anys hi ha la possibilitat de participar a multiesports, gimnàstica rítmica, ballet, dansa moderna, i de les escoles de tennis, bàdminton, patinatge i boxa-kick-boxing. Per a noies i nois de 13 a 17 anys es proposa multiesports, zumba, gimnàstica rítmica, ballet i dansa moderna. Darrerament, per a adults de 18 a 65 anys: pilates, natació, zumba, ioga aeri, hatha ioga i manteniment traing. També durant tot l’any es programen sessions de dinamització dels Parcs Urbans de Salut i de la Xarxa d’Itineraris Saludables.

Tot el conjunt forma part del Pla Municipal d’Esports, que té com a objectius promoure’n la pràctica com a font de salut i hàbit de la vida quotidiana; vetllar perquè els participants assoleixin uns coneixements esportius amplis; que la competició sigui un mitjà d’aprenentatge i no un fi; i promocionar el municipi com a destí de vacances actives. Les activitats esportives impulsades des de l’Ajuntament també es concreten amb altres propostes periòdiques i també es fan tasques de coordinació, gestió i impuls de la pràctica esportiva donant suport tècnic als diversos clubs i modalitats esportives presents al municipi.


 

Programa Esportiu Municipal 2016-2017

Oferta per a infants, joves i adults des de la regidoria d’Esports

Complementàriament, activitat de base i sènior de 20 clubs i entitats

També Dinamització dels Parcs Urbans de Salut i la Xarxa d’Itineraris Saludables

Informació: regidoria d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 1872 vegades