Dijous, 18 Agost 2016 07:09

Diploma d’Especialització Universitària

Habilitats Comercials en els Serveis Turístics

Platja d’Aro serà el proper curs 2016-2017 seu del nou Diploma d’Especialització en Habilitats Comercials en els Serveis Turístics (pdf), organitzat pel Centre d’Estudis de Postgrau de la Universitat de Girona i ARO Impulsa-Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb la col·laboració de les tres principals associacions professionals del municipi: Empresaris; Passeig Marítim; i Hoteleria, Restauració i Oci. 

El programa ofereix la possibilitat de cursar el diploma complert o individualment cada Curs d’Especialització.Les sessions es desenvolupen del 27 de setembre al 19 de juny, dos o tres cops per setmana al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro de 14.30 a 16.30 h (places limitades). Per obtenir el Diploma d’Especialització (224 hores) s’han de cursar tres cursos -un d’idiomes i els dos d’àmbit comercial i de màrqueting- i realitzar un treball pràctic final (6 hores). La matrícula d’aquesta modalitat és de 300 euros, però amb descomptes del 50% per a persones empadronades a Castell-Platja d’Aro i per a treballadors d’empreses domiciliades al municipi. Les persones en situació d’atur tindran condicions especials (cal consultar-ho personalment).

També hi ha la possibilitat és cursar independentment cada curs d’especialització: Anglès Comercial (dimarts i dijous del 27 de setembre al 22 de desembre), Francès Comercial (dilluns i dimecres del 3 d’octubre al 21 de desembre), Habilitats Comercials i Gestió Organitzativa (dilluns, dimecres i divendres del 9 de gener al 27 de març), Màrqueting i Eines 2.0 (dilluns, dimecres i divendres del 29 de març al 19 de juny). Tots els cursos tenen un preu únic de 100 euros i també s’hi apliquen els descomptes del 50% per a empadronats i treballadors d’empreses locals.


Diploma d’Especialització Habilitats Comercials en els Serveis Turístics

Del 27 de setembre de 2016 al 19 de juny de 2017 al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro

Possibilitat de realitzar el diploma complert o els cursos d’especialització (horari de migdia)

Descompte del 50% per a empadronats i treballadors d’empreses locals (i condicions especials per a aturats)

Informació i inscripcions: ARO Impulsa  · T 972 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 1551 vegades