Dimecres, 10 Agost 2016 13:23

Un miler d’infants als casals d'estiu

Activitats a Castell d’Aro i a Platja d’Aro

Gairebé un miler d’infants i joves de 3 a 15 anys, i una setantena d’educadors participen aquest estiu en els diversos torns mensuals de les activitats de lleure organitzades per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro: Casal d’Estiu i Casal Esportiu. A nivell social i d’accessibilitat el primer té assignat un pressupost de 15.000 euros en beques per a tots els empadronats; i el Casal Esportiu ofereix bonificacions per a famílies nombroses, monoparentals o segons el nivell de renda per a empadronats amb tres anys d’antiguitat.

Al Casal d’Estiu hi participen 800 infants de 3 a 14 anys: 64 ho han fet el juny, 357 el juliol; 312 aquest agost i 66 més ho faran al setembre; acompanyats de fins a 61 educadors. Enguany es consolida l’oferta de finals de juny -a partir del dia 22- i de primers de setembre -fins el dia 9-, iniciada l’any passat. En aquest dos mesos l’activitat es concentrada a Platja d’Aro. En canvi, durant els torns de juliol i agost, el casal té doble seu: a Platja d’Aro a la Pineda de Riuet, i a Castell d’Aro a l’Institut Ridaura.

Al Casal Esportiu hi ha inscrits 150 joves de 8 a 15 anys -100 al juliol i 50 a l’agost- amb l’acompanyament de12 monitors: enguany s’ha incrementat -i omplert- l’oferta en un 50% de noves places. Es desenvolupa cada matí a l’aire lliure amb activitats aquàtiques (vela, caiac, snorkell, etc.) o en el medi natural (BTT, orientació, volei platja), i també activitats de pista al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro o a la Sala Polivalent de Castell d’Aro (bàsquet, korfbal o bàdminton, entre d’altres).


Un miler d'infants als Casals Municipals d'Estiu 2016

Participen al Casal Esportiu o al Castell d’Estiu, de juny a setembre

Acompanyats per un equip format per 73 educadors en el lleure

Programa de beques i de bonificacions segons renda o situació familiar

Informació: àrea d’Infància i Adolescència · T 972 825 605 · casalila@platjadaro.com


 

Llegir 1224 vegades