Divendres, 05 Agost 2016 14:15

Nova gespa artificial al camp de futbol

Les peces retirades s’instal·laran a Guinea Equatorial

Comencen les obres de renovació de la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de Castell-Platja d’Aro per substituir la instal·lada l’any 2003, actualment amb la fibra molt desgastada i amb gran pèrdua de material pel seu ús intensiu, per una de darrera generació de 60 mm que garanteixi la pràctica del futbol en òptimes condicions i que disminueixi l’actual risc de lesions dels esportistes.

L’execució de les obres té un pressupost de 156.000 euros amb una subvenció de 45.000 euros de la Diputació de Girona, una garantia de sis anys i la previsió d’un mes de durada, perquè s’enllesteixin abans no comenci l’activitat de la temporada 2016-2017. El projecte inclou també la renovació i instal·lació de diversos elements complementaris com són noves porteries de futbol 11, portaries mòbils de futbol 7 i futbol 11, noves banquetes i marcador electrònic i caixes protectores dels canons de reg. També s’incorporarà gespa artificial en una nova zona de 4 x 60 metres per fer-hi escalfaments.

Simultàniament es faran nous encoratges per a porteries i nous marcatges a la gespa –complementaris al principal- perquè s’hi pugui arribar a celebrar simultàniament tres partits de futbol 7 en transversal. L’Ajuntament cedeix la gespa que es retira a l’associació benèfica Export Àfrica Gestión de Proyectos que la instal·larà a Guinea Equatorial per generar espais en que els infants puguin jugar en millors condicions que no pas en camps de terra.


Renovació gespa artificial al Camp Municipal de Futbol

Substitució de l’actual de l’any 2003 per una de nova generació

Donació de la gespa per instal·lar-la de nou a Guinea Equatorial

També es renoven porteries, banquetes i marcador electrònic

Informació: regidora d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com


 

 

Llegir 1525 vegades