Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 27 Juliol 2016 12:49

Butlletí d’Informació Municipal núm. 16

Publicada l’edició d’estiu i tardor 2016

Nova edició del Butlletí d’Informació Municipal -núm. 16- amb 5.500 exemplars, corresponent al període d’hivern i primavera, que es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correus. També es pot trobar a les diverses dependències de l’ajuntament, i hi ha una versió digital al lloc web del ciutadà. L’obertura està dedicada al programa d’activitats d’estiu al municipi (esport, música, exposicions, visites guiades, etc.). Hi ha un reportatge central sobre el treball per aconseguir l’acreditació com a Destinació de Turisme Esportiu i d’altres de més breus sobre la creació de la Platja d’Aro Film Commission, les darreres accions per promoure la participació ciutadana, el programa local de promoció de la salut, l’edició dels llibres dels Premis de Recerca Local o el servei municipal de platges.

També dues seccions de notícies, una entrevista (l’artista Àlvar Suñol, autor del quadre de grans dimensions Plenitud 2015 que presideix la nova sala d’actes de la Casa de la Vila) i un reportatge fotogràfic de les principals activitats dels darrers mesos. El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica-, la descoberta d’un indret del municipi, ha escollit una vista de l’entorn del Castell de Benedormiens. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten el Club Esportiu Platja d’Aro Acroesport, l’Associació de Veïns Ridaura de Platja d’Aro i l’Associació Cultural Russa. Darrerament, els sis grups polítics municipals (CiU, PSC, ERC, ICV, C’s i PP ), també hi tenen un espai de lliure expressió.

L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web del ciutadà, de promoció turística i d’associacions), presència a les xarxes socials (YouTube, Facebook, Twitter i Instagram) o el servei de notícies via correu electrònic -newsletter- o la app Platja d’Aro 365 per a telèfons intel·ligents i tauletes (iOS i Android).


Publicat el 16è Butlletí d'Informació Municipal

Període d’estiu i tardor de 2016 (5.500 exemplars)

Reportatge d’obertura: programa d’activitats d’estiu al municipi

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí


 

Llegir 1126 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)