Divendres, 08 Juliol 2016 09:19

Nou paviment antilliscant

Solució aplicada a una de les entrades del municipi

Una de les darrers intervencions desenvolupades per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro en marc del programa anual de repàs del paviment asfàltic de diversos carrers, ha estat l’eliminació d’un dels punts negres de la xarxa viària del municipi amb la instal·lació d’un nou paviment antilliscant en el tram de sortida del conegut com a giratori del xais -que uneix Castell d’Aro i Platja d’Aro amb la variant- direcció est, just davant de l’entrada al Càmping Valldaro.

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro havia detectat aquest tram -que alhora té un elevat nombre de circulació per la seva situació- com un punt perillós, amb diverses sortides de via, sobretot en dies de pluja o en altes condicions d’humitat. Justament per això s’ha aplicat, en una superfície de 1.680 m2, un nou asfalt la composició del qual garanteix el doble d’adherència que l’estàndard i la disminució entre el 30% i el 40% la distància de frenada. Prèviament, l’empresa adjudicatària ha eliminat la capa prèvia i ha realitzat regs d’imprimació i adherència entre les diverses capes d’asfalt.

Des de fa una quinzena d’anys el consistori desenvolupa un programa de repàs asfàltic a diversos carrers. Enguany hi ha invertit gairebé 347.000 euros durant el mes en que s’ha desenvolupat, amb actuacions a 242 punts amb l’objectiu de garantir les òptimes condicions de seguretat vial. La localització de les intervencions s’ha fet a partir d’un l’estudi previ d’inspecció que permet la detecció del paviment degradat o en mal estat.


Nou paviment antilliscant a l'entrada del municipi

Eliminació d’un punt negre de la xarxa viària local

Doble d’adherència i disminució 40% distància de frenada

En el marc del programa anual de repàs asfàltic

Informació: regidoria d’Acció Territorial · T 972 816 463 · urbanisme@platjadaro.com


 

Llegir 1352 vegades