Dilluns, 27 Juny 2016 14:51

Estatge selecció de bàsquet sots 20

Campionat internacional de l’1 al 3 de juliol

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro acull aquesta setmana i fins a primers de juliol -i per tercer any consecutiu-, l’estatge d’entrenament de la selecció espanyola masculina de bàsquet sots 20, com a preparació de l’equip per al Campionat d’Europa-Helsinki 2016. Aquest jove equip de promeses, del que n’és el seleccionador Juan Antonio Orenga -triple medallista en aquesta categoria- ha escollit a 15 jugadors entre els que hi ha els gironins Guillem Jou, un base de 192 cm (CB Martorell) i el pivot de 207 cm, Yankuba Sima (Sant Jonh’s Universtiy - EUA).

En el tram final de l’estada també se celebra el Torneig Internacional U20M Platja d’Aro Eurohopes, de l’1 al 3 de juliol, a les mateixes instal·lacions i entrada gratuïta: divendres 1 de juliol República Txeca-Hongria (17 h) i Espanya-Bèlgica (19 h); dissabte 2 de juliol Hongria-Bèlgica (16.30 h) i Espanya-República Txeca (18.30 h); i diumenge 2 de juliol Bèlgica-República Txeca (10 h) i Espanya-Hongria (12 h). Actualment, la selecció espanyola sots 20 (joves nascuts els anys 1996 i 1997) és una de les més potents del rànquing europeu U20M amb nou medalles consecutives (un or, tres plates i tres bronzes).

Un cop més, la FEB ha escollit la vila com a punt de concentració d’un dels seus equips, fruit de la col·laboració que manté amb l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, i justament, aquest mateix juny hi ha fet entrenaments la selecció espanyola femenina sots 17. Les estades de preparació d’aquests dos combinats estatals mantenen la llarga tradició del municipi com a seu de concentracions d’equips de bàsquet de primer nivell a les instal·lacions municipals. El seu punt àlgid va ser la passada tardor amb la presència de la selecció nacional femenina absoluta dels Estats Units en els seu camí de preparació per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.


 

Estatge selecció espanyola bàsquet masculina sots 20

Tota aquesta setmana al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro

Torneig internacional de l’1 al 3 de juliol amb Bèlgica, Rep. Txeca i Hongria

Preparació del Campionat d’Europa de Helsinki d’aquest estiu (juliol 2016)

Informació: regidoria d’Esports · esports@platjadaro.com · web


 

Llegir 765 vegades