Dimecres, 22 Juny 2016 11:56

Festival de Música de S’Agaró

Deu concerts del 15 de maig al 17 de setembre

Dinovena edició del Festival Internacional de Música de S’Agaró (web), amb un programa configurat per deu concerts a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança, del 15 de maig al 17 de setembre. Gràcies a la qualitat dels seus intèrprets i al conjunt de la seva programació, el festival s’ha consolidat com una de les principals propostes d’estiu en música de cambra a les comarques de Girona i del país, donant continuïtat a l’històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge.

El festival és una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casal amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona. Venda anticipada de localitats (18-21 euros) en línia a Ticketea o Atrápalo, o a taquilla una hora abans de cada concert (21-24 euros). Després de cada funció, s’ofereix el menú del festival a l’Hotel S’Agaró amb la possibilitat de compartir trobada amb els intèrprets (18 euros, tiquets a taquilla).

El festival també està integrat en el segell Estereofònics (web), la marca que reuneix totes les activitats musicals que es desenvolupen a l’estiu al municipi (70 concerts en quatre mesos). El programa d'enguany el configuren les actuacions de Pierluigi Camicia (Valsos i balades), Luigi Puddu (La guitarra clàssica), Francesca Salvemini & Silvana Libardo (Del clàssic a la música de cinema), Ma. Eugènia Boix & Anna Ferrer (Una sola ànima per a dos instruments), Claude Hauri & Corrado Greco (Obres mestres per a violoncel i piano), Mozart Chamber Orquestra (Les quatre estacions), Nexus Piano Duo (Celebrant Granados), Tina Gorina & Stanislav Angelov (Opereta i musicals), Patrizia Bettotti & Edoardo Bruni (El trino del diable) i Marc Heredia (Recital de piano).


19è Festival Internacional de Música de S'Agaró

Programa de deu concerts, del 15 de maig al 17 de setembre

Església de Nostra Senyora de l’Esperança (entrades de 18 a 24 euros)

En la cloenda, menú del festival al S’Agaró Hotel (21 euros)

Informació: Associació Cultural Pau Casals · web


 

Llegir 1764 vegades