Dimecres, 08 Juny 2016 06:11

Selecció espanyola femenina sots 17

Estatge de preparació de l’equip a Platja d’Aro

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro acull del 31 de maig al 8 de juny un estatge de la selecció espanyola femenina de bàsquet sots 17, com a preparació de l’equip per al Campionat Mundial 2016 que se celebra aquest estiu a Saragossa (del 22 de juny al 2 de juliol). Un cop finalitzi l’estada al municipi, on desenvolupen dobles sessions d’entrenament diàries, el combinat es trasllada a Itàlia per fer-hi un torneig triangular conjuntament amb els conjunts nacionals del país i de Portugal; fórmula que repetirà a Saragossa amb Argentina, Canadà i Itàlia, abans d’iniciar a la mateixa ciutat la competició oficial.

Un cop més, la Federació Espanyola de Bàsquet ha escollit la vila com a punt de concentració d’un dels seus equips, fruit de la col·laboració que manté amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Justament, a partir del 24 de juny, hi farà estada, per tercer any consecutiu, la selecció espanyola masculina sots 20 com a preparació del Campionat d’Europa 2016. En el tram final de l’estada se celebrarà també al Palau d’Esports i Congressos el Torneig Internacional U20 Eurohopes, un quadrangular amb els equips nacionals sots 20 d’Espanya, Bèlgica, Hongria i República Txeca.

Les estades de preparació d’aquests dos combinats estatals manté viva la llarga tradició del municipi com a seu de concentracions d’equips de bàsquet de primer nivell a les instal·lacions municipals. El seu punt àlgid va ser la passada tardor amb la presència de la selecció nacional femenina absoluta dels Estats Units en els seu camí de preparació per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Altres clubs que han escollit el municipi per fer-hi concentracions o partits d’entrenament han estat els equips masculins del Joventut de Badalona, FC Barcelona, Saragossa, Màlaga, Manresa, Menorca, Gran Canària, Alba de Berlín, Dynamo de Sant Petesburg, Kiev o Donetsk; o els equips femenins Uni Girona, Barça CBS o BC Ummc Ekaterinburg (darrer guanyador de l'Eurolliga femenina), entre d’altres.


Estatge Selecció Espanyola Bàsquet Femenina Sots 17

Del 31 de maig al 8 de juny · Palau d’Esports i Congressos, Platja d’Aro

Preparació del Campionat Mundial de Saragossa, del 22 de juny al 2 de juliol

A finals de mes també hi farà estada l’equip nacional masculí sots 20

Informació: regidoria d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · web


 

Llegir 1004 vegades