Divendres, 27 Mai 2016 12:21

Mister Spain Internacional a Platja d’Aro

El certament de bellesa més important de l’estat

Castell-Platja d'Aro és l'escenari durant tota aquesta setmana de les activitats relacionades amb el concurs de bellesa masculina més important de l’estat, Mister Internacional Spain, que per primer cop se celebra a Catalunya. Durant sis dies, els 48 candidats que opten al màxim guardó participen en un extens programa d’activitats al municipi, algunes d’àmbit intern per a patrocinadors, però moltes obertes a tots els públics que culmina amb una gran gala final, dissabte 28 de maig (21 h) al Palau d’Esports i Congressos.

La presentació pública del certamen va ser el dilluns 23 de maig a la Plaça del Mirador del Camí de Ronda de S’Agaró, on hi eren presents tots els aspirants, entre els que hi ha el representant gironí al concurs, el lloretenc Pere Matas, de 20 anys i estudiant de turisme. Les principals activitats que han desenvolupat han estat: proves esportives a la Platja Gran i a Puig Pinell, visita al nucli històric de Castell d’Aro i a Cavall Bernat, proves amb roba de bany al Club Nàutic Port d’Aro i activitats nàutiques; sessions de fotos i la desfilada de l’elegància a Golf d’Aro; o la desfilada Top Model al centre de Platja d’Aro.

Un conjunt d’accions que esdevenen una gran oportunitat promocional del municipi a les portes de l’estiu, per facilitar el coneixement de Platja d’Aro entre públics i mercats més enllà de la seva zona d’influència habitual, especialment gràcies al ressò que es fan d’aquests esdeveniments sobretot en els programes d’entreteniment de les televisions i a les xarxes socials. D’aquesta manera, es reprèn la tradició que es va iniciar fa cinc dècades amb la promoció El amor se cita en Playa de Aro, que va aconseguir un gran impacte arreu de l’estat tot convidant cada any a fer una estada d’una setmana al municipi a 50 parelles, commemorant-ne 25 les seves noces de plata, i les altres 25 el seu recent casament.


Mister Spain Internacional a Platja d’Aro

El certament de bellesa més important de l’estat

Durant una setmana els candidats han realitzat múltiples activitats

Gran gala final, dissabte 28 de maig al Palau d’Esports i Congressos

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 990 vegades