Divendres, 20 Mai 2016 15:17

Promoció turística al Regne Unit

També es participa a la Fira Bebés&Mamás de Barcelona

Promoció del municipi com a destinació turística, del 16 al 20 de maig, fins a les ciutats britàniques de Glasgow, Kettering, Chester i Leeds, en el cicle de trobades comercials i presentacions promogudes pel Patronat de Turisme Girona-Costa Brava, adreçades a 200 agents de viatges, especialment de la majorista Jet2 Holidays i a mitjans de comunicació. Justament, la companyia aèria Jet2.com operarà de maig a setembre d’enguany des de l’Aeroport Girona Costa Brava.

Concretament ho farà amb set volts setmanals des de Glasgow, Newcastle i Manchester, i de cares al 2017 l’oferta s’ampliarà a set ciutat britàniques més amb 16 vols setmanals. Hi ha una previsió de 19.000 turistes per aquest any i 64.000 per a l’estiu de l’any vinent. L’acció es completa amb un viatge de familiarització i un de premsa a diverses poblacions de la Costa Brava, entre elles Platja d’Aro, del 20 al 23 de maig.

Simultàniament, aquest cap de setmana 21 i 22 de maig, l’Oficina de Turisme també és present a la fira Bebés&Mamás a Fira de Barcelona, una mostra que s’ha consolidat como una referència a nivell nacional i per a tot el sector relacionat amb els nadons, la infància i la maternitat, on justament el municipi s’hi promociona com a Destinació de Turisme Familiar.

Ambdues accions s’emmarquen en el calendari anual d’assistència a fires especialitzades o generalistes amb contingut turístic, que es va iniciar el febrer al Salon des Vacances de Brussel·les, i que ha continuat a Girocàmping a Girona, ITB Berlín, Mercat del Ram Vic o Expovacaciones Bilbao. Abans no acabi l’any també tindrà presència a les mostres Tour Natur Düsseldorf -especialitzada en senderisme- i WTM Londres.

Fotografia: Bebés&Mamás


Doble promoció turística del municipi

Workshop a quatre ciutats britàniques

Assistència a la mostra Bebés&Mamás (Barcelona)

Dins el calendari anual de presència a fires turístiques

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 1642 vegades