Divendres, 13 Mai 2016 10:08

Preinscripcions PFI-PTT Guíxols-Vall d’Aro

Auxiliar hoteleria i d’atenció al públic

Els ajuntaments de Castell–Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, continuaran desenvolupant el proper curs 2016-2017 el Programa de Formació i Inserció (PFI)-Pla de Transició al Treball (PTT) Guíxols-Vall d’Aro. Hi haurà els dos mateixos perfils professionals que actualment: auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració; i auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic. Les preinscripcions són del 17 al 27 de maig al centre de formació, situat a la seu de Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro.

Un cop iniciat el període de sol·licituds, i fins al 6 de juny, es realitzen les entrevistes d’orientació i valoració. El 7 de juny es publiquen les llistes amb la puntuació provisional (barems); l’endemà 8 de juny hi ha el sorteig del número de desempat; i del 8 al 10 de juny les reclamacions als barems. El 14 de juny es publica la llista amb els barems definitius; i l’1 de juliol l’oferta final, i la relació d’alumnat admès. Darrerament, la matriculació és de l’1 al 9 de setembre.

Els PFI-PTT s’adrecen, majoritàriament, a joves de 16 a 21 anys que no hagin obtingut el títol de Graduat en ESO, i pretenen oferir una transició efectiva i real vers el món del treball i que tenen la certificació oficial del Departament d’Ensenyament. Ofereix assessorament i pla d’atenció personalitzat, orientació professional i recursos per a la inserció laboral i educativa, iniciació pràctica en una professió i un primer contacte amb el món laboral. Els curs s’estructura en dos mòduls amb un total de 1.000 hores amb una durada d'un curs sencer.

El primer és el Mòdul de formació professional amb formació en una empresa i pràctiques en centres de treball; i el segon és el Mòdul de formació general per a la millora de les competències en el món del treball i en la vida quotidiana. Un cop acabat el PFI-PTT es pot treballar, acabar el graduat d'ESO en una escola d'adults o matricular-se a un Cicle Formatiu de Grau Mitjà si se supera la prova d’accés.


Preinscripció PFI-PTT Guíxols-Vall d’Aro · Curs 2016-2017

Del 17 al 27 de maig al centre de formació (seu Creu Roja Sant Feliu de Guíxols)

Perfils professionals d’auxiliar d’hoteleria; i d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

Una iniciativa dels tres ajuntaments de la Vall d’Aro i el Departament d’Ensenyament

Informació i inscripcions: PTT Guíxols-Vall d’Aro · T 972 117 540 · b7960022@xtec.cat


 

 

Llegir 1358 vegades