Divendres, 06 Mai 2016 15:15

Subvenció quotes Llar d’Infants

Període de sol·licitud: del 2 al 16 de maig de 2016

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro destina diverses participes en concepte de subvenció  per a les famílies del municipi per a la utilització de serveis municipals vinculats amb la infància (convocatòria i sol·licitud).

Del 2 al 13 de maig de 2016 es poden presentar les sol·licituds per obtenir ajuts econòmic per a les quotes mensuals de la Llar d’Infants Municipal 2016 -tant del curs ordinari com del casalet d’estiu- (en queda exclòs el menjador). Cal presentar tota la documentació necessària i la sol·licitud mitjançant model normalitzat, de dilluns a divendres (8-15 h) al Registre de l’Ajuntament (c/ Verdaguer, 4 · Platja d’Aro).

Poden sol·licitar-ho les unitats familiars empadronades i amb residència efectiva a Castell-Platja d’Aro. Les persones d’origen estranger han de tenir el permís de residència legalitzat. Els ingressos de la unitat familiar no poden ser superiors a l’IPREM anual. Les subvencions es concediran atenent a criteris socials, de risc per als infants, econòmics i altres.


 

Subvencions Llar d’Infants Municipal

Període de sol·licituds: del 2 al 13 de maig de 10º6

Curs escolar i casalet d’estiu (exclòs servei de menjador)

En el marc de les beques municipals d’infància (casals, menjador escolar...)

Informació: regidoria de Benestar Social · T 972 819 473 · ssocials@platjadaro.com · Convocatòria i sol·licitud


 

Llegir 1137 vegades